Yağmur sembol aldıŞu an hırslandılarilk oyun boş zaten 0nlğler barış gönüllüler gökhan yazacak
![]()
Yağmur sembol aldıŞu an hırslandılarilk oyun boş zaten 0nlğler barış gönüllüler gökhan yazacak
![]()
Taş yağacak göktenYağmur sembol aldı![]()
Adam kural dışı bir şey yapmıyor, ne cezasından bahsediyorsunŞu dağ ay*sına artık bir şey yapılsın ya. Zamanında Yasin'e de bunun yüzüne boş yere ceza verilmişti, bu pisliğin ayrıcalığı ne?
Şu dağ ay*sına artık bir şey yapılsın ya. Zamanında Yasin'e de bunun yüzüne boş yere ceza verilmişti, bu pisliğin ayrıcalığı ne?
Kütük dostum konuş be durma..Adam kural dışı bir şey yapmıyor, ne cezasından bahsediyorsunAtakan bile Hikmet haklı diyor görmüyor musun
![]()
Atakan hak veriyor diye haklı mı?Adam kural dışı bir şey yapmıyor, ne cezasından bahsediyorsunAtakan bile Hikmet haklı diyor görmüyor musun
![]()
Oyun kuralları içerisinde edilen laflardan dolayı kalkıp adama laf atmak doğru değilAtakan hak veriyor diye haklı mı?![]()
Saatin 12 olduğunu daha yeni fark ettim. 😱 Her şeyi beklerim, dizinin intikamını bir şekilde çıkarır.Saat 12 oldu daha konsey başlamadı. Acun abim sahura kadar programı devam ettirme kararı aldı herhalde@xemrexxx @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai
Haklı olduğu için haklıAtakan hak veriyor diye haklı mı?![]()
Kütük dostum bizden objektiflik dersleri almalı bu millet...Oyun kuralları içerisinde edilen laflardan dolayı kalkıp adama laf atmak doğru değilHikmet'i sevmeyen birisi olarak söylüyorum bunu
![]()
Oyun kuralları içerisinde edilen laflardan dolayı kalkıp adama laf atmak doğru değilHikmet'i sevmeyen birisi olarak söylüyorum bunu
![]()
Diyecek bir şey yok...Haklı olduğu için haklıHikmet'i ben de sevmem de bu konuda haklıydı yani. Sema'nın ağlaması bu gerçeği değiştirmiyor.
Sema'nın Ogeday'a kafayı takma sebebi de Serhat Akın olayı. Çok içlerine oturmuş..Haklı olduğu için haklıHikmet'i ben de sevmem de bu konuda haklıydı yani. Sema'nın ağlaması bu gerçeği değiştirmiyor.
------
Kütük dostum bizden objektiflik dersleri almalı bu millet...
Reyting bu saatte de varSaat 12 oldu daha konsey başlamadı. Acun abim sahura kadar programı devam ettirme kararı aldı herhalde@xemrexxx @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai
Yarın bizle sahur reytinglerini paylaşırsın artıkReyting bu saatte de var![]()
İki g** arkamdan nasıl da atıp tutmuşlar…
İki g** @Forumdash ile @Maskeli Fedai oluyor sanırım...
Noluyoruzzzzz beyler kim g**??? Ben o konuşmayı @kerem 'e yapmiştim dün gece@Forumdash senin mesajının orada ne işi var…
2015'te fenaydıwww.instagram.com