Ogeday'ın tepkisi.
Ünlü düşmanı diye boşuna demiyoruz bu Acun'a.Demin Atakan şimdi de Merve topunu bulamadı. Acun ünlülerin toplarını iyi saklamış anlaşılan@xemrexxx @Emre Ozansoy
Yağmur 5 te 4 yaptı normalde 2 haftada 4 sayı alırdı 😱Demin Atakan şimdi de Merve topunu bulamadı. Acun ünlülerin toplarını iyi saklamış anlaşılan@xemrexxx @Emre Ozansoy
Zendaya fanı olma yolundayım ama![]()
Oh bee topu bulamadı da Ogeday yendi sonunda Atakan'ı
------
Sen nereden çıktın be adam... @Maskeli Fedai
Yine geldi tipini..
Hainlok bizi hep satıyor kütük dostum böyle mi güçlüyüz.. @Sherlock
@Sherlock beyciğim cevap ver...
Bak ortadan kayboldu.. @Sherlock
Kütük dostum @serhatt la kaçtığına dair iddialar mevcut..
Bu kadarını da yapmış olamaz... @Sherlock
Sayın Gs'li dostumu kebapla kandırmış.. @Sherlock
İki g** arkamdan nasıl da atıp tutmuşlar…Kütük dostum için kebap dedin mi akan sular durur zaten. Demek bir kebaba kaybettik yoldaşımızı ha... @Sherlock
------
Yağmur adım adım şampiyonluğa![]()
Senin reyisi geçecek gibiKütük dostum için kebap dedin mi akan sular durur zaten. Demek bir kebaba kaybettik yoldaşımızı ha... @Sherlock
------
Yağmur adım adım şampiyonluğa![]()
Aaaa onlar da mı @serhatt gibi 😱İki g** arkamdan nasıl da atıp tutmuşlar…
@serhatt onların getir götürünü yapar… @Maskeli Fedai @MasacRESenin reyisi geçecek gibi@Maskeli Fedai her an yağmur Reyis diyebilir
------
Aaaa onlar da mı @serhatt gibi 😱
@Forumdash senin mesajının orada ne işi var…İki g** @Forumdash ile @Maskeli Fedai oluyor sanırım...
@Maskeli Fedai döne döne Yağmur'u da destekler bir noktada zatenSenin reyisi geçecek gibi@Maskeli Fedai her an yağmur Reyis diyebilir
------
Aaaa onlar da mı @serhatt gibi 😱
Bilemeyeceğim artık iki g** deyip @Forumdash ı alıntılayarak ne kast ettiysen@Forumdash senin mesajının orada ne işi var…
Olabilir@Maskeli Fedai döne döne Yağmur'u da destekler bir noktada zaten
------
Bilemeyeceğim artık iki g** deyip @Forumdash ı alıntılayarak ne kast ettiysen![]()
@serhatt ile birtakım özel mesajları ulaştı elime, paylaşırsam forumu kapatırlar o derece…
Oraya @Forumdash’ın mesajını bir yolunu bulup sen ekledin kesin hain kütük, ulan ayıp be…@Maskeli Fedai döne döne Yağmur'u da destekler bir noktada zaten
------
Bilemeyeceğim artık iki g** deyip @Forumdash ı alıntılayarak ne kast ettiysen![]()
Paylaş paylaş@serhatt ile birtakım özel mesajları ulaştı elime, paylaşırsam forumu kapatırlar o derece…
Oraya @Forumdash’ın mesajını bir yolunu bulup sen ekledin kesin hain kütük, ulan ayıp be…
Yoldaşlarını satan bir haine her şey müstehak... @Maskeli Fedai@serhatt ile birtakım özel mesajları ulaştı elime, paylaşırsam forumu kapatırlar o derece…
Oraya @Forumdash’ın mesajını bir yolunu bulup sen ekledin kesin hain kütük, ulan ayıp be…