Nagi ve sema yarın şov yapar aşırı kinlendiler zayıf halkanın şansı yokYağmur yarın da böyle oynarsa dokunulmaz![]()
Nagi ve sema yarın şov yapar aşırı kinlendiler zayıf halkanın şansı yokYağmur yarın da böyle oynarsa dokunulmaz![]()
Ulan arkamızdan ne hakaretler dönmüş.. Pes.. @Sherlock
Kesin lan…Yoldaşımız dediğimiz insan bizi tanımaz oldu kütük dostum... @Sherlock
Canım yoldaşlarım.
Barış'a tembel demekte haklıydıOnun haklı olduğu bir zaman yok ki.![]()
Kanımı donduruyor.. @MasacRE
"Ateş bile yakamıyorum" demek ile "tembel" demek arasında dağlar kadar fark var.Barış'a tembel demekte haklıydıDaha sonra Barış da itiraf etti bir ateş bile yakamıyorum diyerek
![]()
Belli olmaz oyuna bağlıNagi ve sema yarın şov yapar aşırı kinlendiler zayıf halkanın şansı yok![]()
Noluyoruzzzzz beyler kim g**??? Ben o konuşmayı @kerem 'e yapmiştim dün gece![]()
Zendaya fanıyım, Euphoria sonrası fanı olmamak mümkün mü zaten diyecektim ama alıntı buraya fırladı yanlışlıkla.emma fanı galiba@Sherlock
Tembel olduğu için ateş yakamıyor"Ateş bile yakamıyorum" demek ile "tembel" demek arasında dağlar kadar fark var."Ateş yakamıyor" diyebilirdi, ama tembel demek çok başka.
![]()
Kansız…Kanımı donduruyor.. @MasacRE
Rahat bırak lan canım yoldaşımı…Tembel olduğu için ateş yakamıyorBomboş bir insan şu Barış kabul edin artık şu gerçeği
![]()
Atakan A bak bir de şampiyon olacak %50 nin altına düşmüşBelli olmaz oyuna bağlı![]()
Bakalım @Maskeli Fedai ve @MEnes arkalarından çevirdiğin işleri öğrenince ne tepki verecekler hain kütük, kasetlerinin ortaya çıkma vakti geldi…
Bu g**ü aramızdan yollayınca bana bir rahatlama geldi kütük dostum... @Maskeli FedaiKansız…
Rahat bırak lan canım yoldaşımı…
Tembel olduğu için ateş yakamıyorBomboş bir insan şu Barış kabul edin artık şu gerçeği
![]()
Neyi…Bu g**ü aramızdan yollayınca bana bir rahatlama geldi kütük dostum... @Maskeli Fedai
Sen de hangi tablo işine gelirse onu atıyorsun hep
Özledik bu dostluğu. Araya kara kedi girdi maalesef...
Şampiyonum Gizem'den daha iyi ama hala daha adı yazılıyor.Atakan A bak bir de şampiyon olacak %50 nin altına düşmüş@serhatt la bir gece mi geçirdi acaba
![]()
Sen iyi bilirsin ne olduğunu...
Nagi iki tabloda da ilk 3 te sorun değil onu övmem içinSen de hangi tablo işine gelirse onu atıyorsun hepNagi'yi öveceksen bireysel tablo Atakan'ı gömeceksen genel tablo
------
Özledik bu dostluğu. Araya kara kedi girdi maalesef...
Sıfır sayı alıyor sıfırŞampiyonum Gizem'den daha iyi ama hala daha adı yazılıyor.![]()