Emre Ozansoy
Moderatör
Nisa reisim saf, temiz duygularla inanmış Hikmet'e...Sema ya aptal diyen Nisa, kötü kalpli, huzur bozan dediği hikmetin lafıyla nagihanla dopingli diyor,i.bu durumda Sema ya dediği sıfat kendisi olmuyor mu
@Maskeli Fedai @MasacRE @Emre Ozansoy @Sherlock
Canım yoldaşım bana 🌹 demiş.Sen iyi bilirsin ne olduğunu...
Sema ya aptal diyen Nisa, kötü kalpli, huzur bozan dediği hikmetin lafıyla nagihanla dopingli diyor,i.bu durumda Sema ya dediği sıfat kendisi olmuyor mu
@Maskeli Fedai @MasacRE @Emre Ozansoy @Sherlock
Parviz ve Gizem her gün 1 sayı alıyor her gün en kötü seninki 0Sayı da vermiyor.![]()
Canım yoldaşıma başka bir şey demem mümkün müCanım yoldaşım bana 🌹 demiş.![]()
Mert Öcal adamdır... Ailesi de aynı şekilde.Mert in abisi barışa destek için tt çalışmadı yapıyor 😱 @Angelica & @dosimosi koalisyonu dışarıdan @Emre Ozansoy destekli kurulmuş@MasacRE @Maskeli Fedai @The_Erinch
Bu adam bir işe yarasa Mert'e yarardı, bunun başlattığı tt çalışmasından ne olurMert in abisi barışa destek için tt çalışmadı yapıyor 😱 @Angelica & @dosimosi koalisyonu dışarıdan @Emre Ozansoy destekli kurulmuş@MasacRE @Maskeli Fedai @The_Erinch
Adındır kuduz.@serhatt gibi Kudurdu![]()
Patladı ama.
Ay biriyle kaçma listemde son sırada bile olamaz o çakma "ŞER"lok.Kütük dostum @serhatt la kaçtığına dair iddialar mevcut..
Sende dahil herkes benim getir götürümü yaptığı için dediğin gibi bir şeyin olması söz konusu değil.
Bu forumdan biriyle o tür mesajlaşmalar yapacak kadar düşmedim.@serhatt ile birtakım özel mesajları ulaştı elime, paylaşırsam forumu kapatırlar o derece…
Oraya @Forumdash’ın mesajını bir yolunu bulup sen ekledin kesin hain kütük, ulan ayıp be…
Totosu beni ilgilendirmiyor.Berkan 2.kez totodan sakatlandı en özel bölgesi@Forumdash @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai @dosimosi @Angelica
Kondisyonu sağlam olsun aferin.@serhatt için esnetiyordur![]()
Kimler gızz??Senin reyisi geçecek gibi@Maskeli Fedai her an yağmur Reyis diyebilir
------
Aaaa onlar da mı @serhatt gibi 😱
Benle geçirseydi yüzde 200 perf. sergilerdi.
Bakalım @Maskeli Fedai ve @MEnes arkalarından çevirdiğin işleri öğrenince ne tepki verecekler hain kütük, kasetlerinin ortaya çıkma vakti geldi…
Bu g**ü aramızdan yollayınca bana bir rahatlama geldi kütük dostum... @Maskeli Fedai
Ulan tam kızacam yine pamuk gibi olmuşuz be 😳😳 @MEnesCanım yoldaşıma başka bir şey demem mümkün müHepiniz birer 🌹sünüz canım yoldaşlarım 😳😳 @MEnes @Maskeli Fedai