TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@MasacRE Utkum ya, eskisi gibi çok bakamıyorum abim ya 🙄 foruma..

Ama Survivor tüm dikkatle izliyorum 🤪

Sizin bu Nisa iyice kayboldu gitti, 3 yılan resmen simdirdi kızı...

Sizin kızlardan azalmanız lazım ama 3 yılandan başlayarak. ☺️

• Üzücü
  • Beğendim
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Bakalım @Maskeli Fedai ve @MEnes arkalarından çevirdiğin işleri öğrenince ne tepki verecekler hain kütük, kasetlerinin ortaya çıkma vakti geldi…

Bu g**ü aramızdan yollayınca bana bir rahatlama geldi kütük dostum... @Maskeli Fedai

Ulan tam kızacam yine pamuk gibi olmuşuz be 😳😳 @MEnes
N'oluyor kardeşim ne bu tantana diyeceğim tam kızacağım yoldaşımın da dediği gibi yine pamuk gibi olmuşuz... Böyle bir elektrik böyle bir çekim gücü yok be kardeşim... Canım yoldaşlarım benim... 😳😳:bhr:

@MasacRE Utkum ya, eskisi gibi çok bakamıyorum abim ya 🙄 foruma..

Ama Survivor tüm dikkatle izliyorum 🤪

Sizin bu Nisa iyice kayboldu gitti, 3 yılan resmen simdirdi kızı...

Sizin kızlardan azalmanız lazım ama 3 yılandan başlayarak. ☺️
Son olaylarla ön plana çıktı ama oyunlarda iyice kayboldu. Kişi sayısının fazla olması dezavantaj işte. Gönüllülerde 2 kız fazlası var. Genelde dışarıda kalanlar da Nisa ile Ayşe oluyor. Yağmur'u gönderebilsek rahatlayacağız da sağolsunlar hiçbir şekilde sokamıyorlar kızı potaya :A
------

Ulan tam kızacam yine pamuk gibi olmuşuz be 😳😳 @MEnes

N'oluyor kardeşim ne bu tantana diyeceğim tam kızacağım yoldaşımın da dediği gibi yine pamuk gibi olmuşuz... Böyle bir elektrik böyle bir çekim gücü yok be kardeşim... Canım yoldaşlarım benim... 😳😳:bhr:
Böyle de hızlı bir şekilde modumuzu değiştirip pamuk gibi oluruz işte :A Canım yoldaşlarım 😳😳:bhr: @Sherlock

Sema'nın Ogeday'a kafayı takma sebebi de Serhat Akın olayı. Çok içlerine oturmuş..

Dünyanın en objektif insanlarıyız Utku beyciğim..
Nedir o olay???
Nagihan iki haftadır Barış'ı yazmıyor. @Emre Ozansoy yakında kurt bakışlım moduna dönerse şaşırmam :A @xemrexxx
Yaşandı... Yaşanmadı... :A
Bakalım @Maskeli Fedai ve @MEnes arkalarından çevirdiğin işleri öğrenince ne tepki verecekler hain kütük, kasetlerinin ortaya çıkma vakti geldi…
Çıkar göster.... :A

@dreamy & @MasacRE birleşmesi :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
@dreamy neredesin be olm... Evooo şu Yağmuru ne zaman eler 🙃

Bu akşam dram yüklü bir bölüm.. Umarım kazanan ünlüler olmuştur. Yoksa bizde gene Parviz Gizem arasında bir tercih olacak.

• Üzücü
Reactions: xemrexxx
@dreamy neredesin be olm... Evooo şu Yağmuru ne zaman eler 🙃

Bu akşam dram yüklü bir bölüm.. Umarım kazanan ünlüler olmuştur. Yoksa bizde gene Parviz Gizem arasında bir tercih olacak.
Yağmur 4 oyun aldı dün kendini yazdırtmaz :(
------

benim bildiğim @serhatt sa ağlamaz yolar o ecünnüyü yolar :A
Kuz barış ı bırak bunu destekle en azından haftada 2 kere kazanıyor :A