Emre Ozansoy
Moderatör
+1
2020'de sevmezken şimdi bayağı komik buluyorum.
------
Ben de öyle abi ilk defa Anıl ve Damla Can'a oy atmıştım o sene.Ve benim de annem çok seviyordu.Geçen sene de Poyraz'ı öyle evladı gibi seviyordu.Annemle hep aynı kişileri seviyoruz.
Kazandıkça yine itici olacak. Şu an göbekli sempatikliği var üzerinde, aldanmayın bunlaraPerformansı düzelir inşallah, bu sene desteklediğim yarışmacılardan biri.
Gerekli düzeltmeyi yaptımŞampiyonun ardından dondurma reis de gömdü parkura Sarı Papatyayı.
Dondurma muhabbetinin açıklamasını Barış yaptı kaç kere, o yüzden bir şey demiyorum daha.Gerekli düzeltmeyi yaptım
Söylenecek çok şey var da kurallara uygun olarak sadece dondurma reis diyoruz buradaDondurma muhabbetinin açıklamasını Barış yaptı kaç kere, o yüzden bir şey demiyorum daha.Başka bir şey olmadığı için de anca "dondurma" der durursunuz.
Benim de avatarındaki şahısa diyeceğim çok şey var ama... Ah şu kurallar.Söylenecek çok şey var da kurallara uygun olarak sadece dondurma reis diyoruz burada
Mert-Egoday karşılaşmasıymış, olmaz maalesef.Adem kılıçlarını saplamaya Gökhan ile devam ediyor, 1-1 olsun hadi!
Oldu ya la. 😱 Mert, şaşırttın.Mert-Egoday karşılaşmasıymış, olmaz maalesef.
Parkura gömülmeye doymuyor bugün.Ogeday bugün sana ne oldu böyle 😱
Dedim sana şarjı bitti.Ogeday bugün sana ne oldu böyle 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?