TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Güzel güzel, kadro gittikçe toplanıyor :Z

Anıl çok sinirli bu sene. Ogeday'ın arkasında bende :A
Anıl 2018'e de sinirli başlayıp sonra durulmuştu. Burada da öyle gibi. :A Twitter'da sürekli agresif hallerinin videolarını görüyorum. :A

Ogeday da favorilerimden. 2017'de Adem'i yenip şampiyon olmasını ve her bayrak yarışını kazanmasını hala unutamıyorum. :Z

• Harika
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Anıl 2018'e de sinirli başlayıp sonra durulmuştu. Burada da öyle gibi. :A Twitter'da sürekli agresif hallerinin videolarını görüyorum. :A

Ogeday da favorilerimden. 2017'de Adem'i yenip şampiyon olmasını ve her bayrak yarışını kazanmasını hala unutamıyorum. :Z
Anıl aşırı agresif.. Papatya çayı içmeli 😁😁😁

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Özgür

Ogeday ile Anıl ters düşerse Ogeday'ı mı satacaksın peki :T:

• İlginç
  • Üzücü
Reactions: 12.Adam and Özgür
Ulan papatya. Adam küpleri bile dizemiyor. Şu oyunu da verme be :T:

Sercan’ı nasıl itici bulabiliyorsunuz bu sene. Evlilik yaramış pamuk gibi olmuş adam. Sürgün adasındaki ve sonraki halleri, röportajları çok komikti. :A
+1 :A

2020'de sevmezken şimdi bayağı komik buluyorum. :A
------

Aslında sezonunda desteklediğim isimdi.. Oy bile attım. Annem evladı gibi sever 🤣🤣🤣🤣
Ben de öyle abi ilk defa Anıl ve Damla Can'a oy atmıştım o sene. :A Ve benim de annem çok seviyordu. :A Geçen sene de Poyraz'ı öyle evladı gibi seviyordu. :A Annemle hep aynı kişileri seviyoruz. :A

• Harika
Reactions: 12.Adam and dreamy