Emre Ozansoy
Süper Mod.
+1
2020'de sevmezken şimdi bayağı komik buluyorum.
------
Ben de öyle abi ilk defa Anıl ve Damla Can'a oy atmıştım o sene.Ve benim de annem çok seviyordu.
Geçen sene de Poyraz'ı öyle evladı gibi seviyordu.
Annemle hep aynı kişileri seviyoruz.
![]()
Kazandıkça yine itici olacak. Şu an göbekli sempatikliği var üzerinde, aldanmayın bunlaraPerformansı düzelir inşallah, bu sene desteklediğim yarışmacılardan biri.![]()
Gerekli düzeltmeyi yaptımŞampiyonun ardından dondurma reis de gömdü parkura Sarı Papatyayı.![]()
Dondurma muhabbetinin açıklamasını Barış yaptı kaç kere, o yüzden bir şey demiyorum daha.Gerekli düzeltmeyi yaptım![]()
Söylenecek çok şey var da kurallara uygun olarak sadece dondurma reis diyoruz buradaDondurma muhabbetinin açıklamasını Barış yaptı kaç kere, o yüzden bir şey demiyorum daha.Başka bir şey olmadığı için de anca "dondurma" der durursunuz.
![]()
Benim de avatarındaki şahısa diyeceğim çok şey var ama... Ah şu kurallar.Söylenecek çok şey var da kurallara uygun olarak sadece dondurma reis diyoruz burada![]()
Mert-Egoday karşılaşmasıymış, olmaz maalesef.Adem kılıçlarını saplamaya Gökhan ile devam ediyor, 1-1 olsun hadi!![]()
Oldu ya la. 😱 Mert, şaşırttın.Mert-Egoday karşılaşmasıymış, olmaz maalesef.![]()
Parkura gömülmeye doymuyor bugün.Ogeday bugün sana ne oldu böyle 😱
Dedim sana şarjı bitti.Ogeday bugün sana ne oldu böyle 😱