Emre Ozansoy
Moderatör
Doğruları söylüyoruz şampiyonumuz hakkında, övmüyoruz.15 bin 298'i dondurma reis övme mesajı.
Doğruları söylüyoruz şampiyonumuz hakkında, övmüyoruz.15 bin 298'i dondurma reis övme mesajı.
@MEnes gibi dizi izlemekten Survivor'a vakit bulamıyor ablam15 bin 298'i dondurma reis övme mesajı.
Asıl benim @Angelica ablam nerede ya, @Emre Ozansoy yalnız kalmış...
Şu çizgi filmlere oy versene be adammm 🤣😁🤣😁 Bak Utkuya 1 kere dedim şipşak @MasacRE 😋15 bin 298'i dondurma reis övme mesajı.
Asıl benim @Angelica ablam nerede ya, @Emre Ozansoy yalnız kalmış...
Forumda yalnız olabilirim ama dışarıda milyonlar var arkamızda.Asıl benim @Angelica ablam nerede ya, @Emre Ozansoy yalnız kalmış...
Arkanızdaki milyonlar...Forumda yalnız olabilirim ama dışarıda milyonlar var arkamızda.
Şarkı ile ayrı bir güzel olmuş cidden. Her diziye kolay kolay yakışmaz.Kırmızı Oda'nın tanıtımı çok iyi. @Aserat Ahmet Kaya'nın Söyle şarkısını da koymuşlar. Tüyler diken diken.
Tv den gelsede aynı, sadece tek kişiye odaklı 😁😁😁😁Melo evdeki beklenmedik tv bozukluğuna takıldı odasındaki tv si düzelir düzelmez ışık hızıyla ortamlara akacaktır Pc den geriden geldiğinden olayları oturtamadı henüz 😀
2. fragman mı çıktı. 😱Kırmızı Oda'nın tanıtımı çok iyi. @Aserat Ahmet Kaya'nın Söyle şarkısını da koymuşlar. Tüyler diken diken.
İstanbul'da kitap imzasına gelenleri kendi gözlerimle gördüm... Ben gelenlerin çoğu max 25 yaşında olur diye bekliyordum ama 50 yaş üstü gelen daha fazlaydı... Hafife almayın BMYFC'yi.Arkanızdaki milyonlar...
Hayır, sadece Söyle şarkısını koymuşlar ek olarak.2. fragman mı çıktı. 😱
İlk tanıtımda Gökhan Özoğuz yoktu diye hatırlıyorum, yeni tanıtımdı bence.Hayır, sadece Söyle şarkısını koymuşlar ek olarak.
Nerede görüyorsunuz yoksa sadece yöneticiler görebilir?Mesaj sayıma bak be... 16 bin.
Sherlock'un attığı mesajda yazıyor 16 bin olduğu mesaj sayımın.Nerede görüyorsunuz yoksa sadece yöneticiler görebilir?
BMY ya ihanet etti bu yıl o, dün Parvize "Canım Parviz" diye yorum yaparken yakaladımTv den gelsede aynı, sadece tek kişiye odaklı 😁😁😁😁
@Angelica bu gözler bunu da mı görecekti? 😱BMY ya ihanet etti bu yıl o, dün Parvize "Canım Parviz" diye yorum yaparken yakaladım