Hazem
Favori Üye
Hadi bir-iki ek sahne de koymuşlar diyelim.İlk tanıtımda Gökhan Özoğuz yoktu diye hatırlıyorum, yeni tanıtımdı bence.
Hadi bir-iki ek sahne de koymuşlar diyelim.İlk tanıtımda Gökhan Özoğuz yoktu diye hatırlıyorum, yeni tanıtımdı bence.
Sinerji yapacağımız günler gelir yakında. @MasacRE
Acun sizi iyi yola getiriyor, ne diyeyim.Bundan haberim yoktu, çıkıyorum konudan.
Ciddi ciddi bu rezaleti mi savunuyorsun şimdi. 😱Her bir olayda kaç küsur sayfa kitabın bir kısmını atacaksanız işimiz iş.
Savunduğumu nereden çıkardın? 😱Ciddi ciddi bu rezaleti mi savunuyorsun şimdi. 😱
Bu rezalet bir şey ve ona değil atanlara tepki gösterdin. 😱Savunduğumu nereden çıkardın? 😱
Her bir olayda ısıtıp ısıtıp onu atanlara tepki göstermeyeyim de ne yapayım? Başka bir şey varsa çıkarsın göstersinler.Bu rezalet bir şey ve ona değil atanlara tepki gösterdin. 😱
Her olayda ısıtıp ısıtıp atılması mı? Başka bir şeye mi gerek var? İsterse yüz yıl geçsin bunu atanlar hep haklıdır...Her bir olayda ısıtıp ısıtıp onu atanlara tepki göstermeyeyim de ne yapayım? Başka bir şey varsa çıkarsın göstersinler.
Neden katıldı zaten onuda anlamadım.. Birde gönüllüler ne alaka... Paraya ihtiyaç duydu sanırım.Nerede o 2014 Gökhan resmen fiyasko