Emre Ozansoy
Moderatör
Bir şeye benzese.Evrim Nisanın tüm ada aşk hayatını 1 dk da özetledi 🤣🤣🤣🤣
Nisada yane... Neyse.
Bir şeye benzese.Evrim Nisanın tüm ada aşk hayatını 1 dk da özetledi 🤣🤣🤣🤣
Nisada yane... Neyse.
Hakan reisimin akıl oyunları ile iki takımı birbirine düşürmesini keyifle izliyorduk be kardeşim, vallahi billahi duygulandım.Oyun performansı olarak bu All Star daha üstün ama oranın realitysi bir başkaydı gerçekten
Yaa ben ya Survivor demiştim. Almanya'nın en yetkili sağlık görevlilerinden olma şansını kaybettin...Arada bakıp çıkıyordum foruma ama Survivor için bir süre daha aktif olmaya karar verdim. Özlemişim bu ortamı.
Sahi @DarkLegenD de sıkı bir Survivor izleyicisiydi o zamanlar. Sen niye sattın bizi hain Dark...
Oy verdim abi hepsine bu sefer.Zaten oy vermeseydin bende ne konuşacaktım 🙃
Algıya devam ediyor.Hakan reisimin akıl oyunları ile iki takımı birbirine düşürmesini keyifle izliyorduk be kardeşim, vallahi billahi duygulandım.
Evrim gene evrimliğini yaptı 🙃🙃🙃🙃Oy verdim abi hepsine bu sefer.
Görsele baksana Utku beyciğim, @alperuz falan varmış. Çok fena bir ekip vardı o zamanlar, içerisi Şampiyonlar Ligi gibiydi...Sahi @DarkLegenD de sıkı bir Survivor izleyicisiydi o zamanlar. Sen niye sattın bizi hain Dark...
Mesaj sayıma bak be... 16 bin.
Evrim’in Barış nefreti başka seviye ya. ‘’Ogeday varken öyle bir şey söylemem sana’’ dedi Nisa’ya. İlişkileri olduğu kesinleşti.Aha çıkarttı seninki yılan dilini @dreamy
Formuna dönmeye başladı.Evrim gene evrimliğini yaptı 🙃🙃🙃🙃
@Maskeli Fedai bile vardı...Görsele baksana Utku beyciğim, @alperuz falan varmış. Çok fena bir ekip vardı o zamanlar, içerisi Şampiyonlar Ligi gibiydi...
Burada pek yakın durmuyorlar birbirlerine ama. Öyle bir karar almışlar demek kiEvrim’in Barış nefreti başka seviye ya. ‘’Ogeday varken öyle bir şey söylemem sana’’ dedi Nisa’ya. İlişkileri olduğu kesinleşti.
Bundan haberim yoktu, çıkıyorum konudan.Almanya'nın en yetkili sağlık görevlilerinden olma şansını kaybettin...
15 bin 298'i dondurma reis övme mesajı.Mesaj sayıma bak be... 16 bin.
Asıl benim @Angelica ablam nerede ya, @Emre Ozansoy yalnız kalmış...@Maskeli Fedai bile vardı...
Nisa’nın antilerinden tırsmış olabilir Ogeday.@Maskeli Fedai bile vardı...
Burada pek yakın durmuyorlar birbirlerine ama. Öyle bir karar almışlar demek ki