TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Arada bakıp çıkıyordum foruma ama Survivor için bir süre daha aktif olmaya karar verdim. :A Özlemişim bu ortamı. :bhr: :A
Yaa ben ya Survivor demiştim. Almanya'nın en yetkili sağlık görevlilerinden olma şansını kaybettin...

clapping-leonardo-dicaprio.gif

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Ogeday çok farklı ya. Adamın zayıf olduğu bir nokta yok resmen. Her tür oyunda çok başarılı.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Görsele baksana Utku beyciğim, @alperuz falan varmış. Çok fena bir ekip vardı o zamanlar, içerisi Şampiyonlar Ligi gibiydi... :A
@Maskeli Fedai bile vardı...
Evrim’in Barış nefreti başka seviye ya. :A ‘’Ogeday varken öyle bir şey söylemem sana’’ dedi Nisa’ya. İlişkileri olduğu kesinleşti. :A
Burada pek yakın durmuyorlar birbirlerine ama. Öyle bir karar almışlar demek ki :A

Ortamı karıştırmaktan başka bir işi olmayan, performansı sıfır birinin oyunu kazanan birinin yaptığı sevince veya herhangi bir şeyine laf etmesi ne kadar saçma...

Neyse ki bu sahneyi gösterdiler, adada konuştukları gibi göstermeyebilirlerdi bazılarının imajına bir şey olmasın diye.

Batuhan oyunun yıldız isimlerinden biri. Geçen sene nasıldı bilmiyorum ama performansı çok iyi, ada hayatında da ön planda o yüzden önü açık.