- Reaksiyon puanı
- 31,729
- Puanı
- 1,059
Ne konuşayım yoldaşım, bütün sevmediğim insanları teker teker sayayım mı şimdiDaha açık konuş yoldaşım seni dinliyorum
Ne konuşayım yoldaşım, bütün sevmediğim insanları teker teker sayayım mı şimdiDaha açık konuş yoldaşım seni dinliyorum
Gerçi hiçbirimiz @Emre Ozansoy olamıcaz 🤣😁 @MasacRESurivor sayesinde 1 ayda yazdığım mesajları 1 haftada yazdım
Ben ilk gün dedim zaten ilk ve son kez zirveyi tattım diyeGerçi hiçbirimiz @Emre Ozansoy olamıcaz 🤣😁 @MasacRE
------
Reklam versede bir kahve yapsak 🙃 @dreamy
O dönem herkes birbirini hançerliyordu. Ah be Gerçek Survivor zamanları...Daha çok Hakan ile Doğukan ama o da grubumuzun bir üyesiydi tabii ki Ta ki Doğukan'ın satışıyla yok olana dek
Arada bakıp çıkıyordum foruma ama Survivor için bir süre daha aktif olmaya karar verdim. Özlemişim bu ortamı.Napıyorsun sen burada İsot? Survivor'ı izlemekle kalmayıp Survivor için foruma mı giriyorsun?
Oyun performansı olarak bu All Star daha üstün ama oranın realitysi bir başkaydı gerçektenO dönem herkes birbirini hançerliyordu. Ah be Gerçek Survivor zamanları...
Zaten oy vermeseydin bende ne konuşacaktım 🙃Arada bakıp çıkıyordum foruma ama Survivor için bir süre daha aktif olmaya karar verdim. Özlemişim bu ortamı.