Survivor 2021 - Tanıtım Fragmanı | TV8

:A Haa doğru öyleyimdir ama alışkın bünye hiç şey olmuyor :Fsen izlicenmi survivoru favorin oldumu şimdiden
Yok izlemeyeceğim bu sene. 2018'de ve geçen sene yeterince izledim. :A Bu sene kendimi tutacağım çünkü Survivor bataklık gibi çektikçe çekiyor seni. :A

Aynen öyle. Dün Akıncı ve Son Yaz izleyeceğini yazmıştı ama konuları sen ve ben açınca yorum dahi yazmadı. Kefaret zamanı da konuyu ben açtım diye profilden yorumladı dizisini. Neyseki bizim öyle takıntılarımız yok. Konuyu kimin açtığına bakmadan yorum yapıyoruz ilgi alanımızsa :D

Kefaret başlığına bakarsan yorumlaşmamızı görürsün zeynepcim :D
------

Yok izlemeyeceğim bu sene. 2018'de ve geçen sene yeterince izledim. :A Bu sene kendimi tutacağım çünkü Survivor bataklık gibi çektikçe çekiyor seni. :A

Hadi bakalım görecez :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Dediğin gibi biz asla şu açmış yorum yazmayayım kafasında değiliz. :bhr: Ama sadece benim dikkatimden kaçmamış demek ki. :A Kefaret ve dün akşamki konular da dikkatimi çekti. Dile getirmeyeyim dedim ama söyledim. :A
Benim uzun zamandır farkeden biriyim zaten ama neyseki bizim öyle ince hesaplarımız yok :bhr: forum hepimizin ve konuyu KiM açarsa açsın zevk almaya bakalım :Z
Kefaret başlığına bakarsan yorumlaşmamızı görürsün zeynepcim :D
------

Hadi bakalım görecez :A
Ah geldi yine :A ilk günü diyorum. Sonradan fragman paylaşması önemli değil. Bak @Özgür bile farketmiş.
Dünkü konular 24 saat geçti.
Ya yeter kendi ağzı var demi. Bırakta kendini o savunsun :D

Yok ya,yazar yazar onlar şimdi nefes almadan SÇK izliyor :A :A :A

@Özgür Jr baktın mı Exxende :X
Yok daha bakmadım abi. İzlemeyi düşünüyorum aslında ama fragmanda krep yapıldığını görünce yabancı versiyonda zorlu yemek yapan çocukları düşündüm ve bu ne dedim. :A

Benim uzun zamandır farkeden biriyim zaten ama neyseki bizim öyle ince hesaplarımız yok :bhr: forum hepimizin ve konuyu KiM açarsa açsın zevk almaya bakalım :Z

Ah geldi yine :A ilk günü diyorum. Sonradan fragman paylaşması önemli değil. Bak @Özgür bile farketmiş.

Yahu savunmak için yazmadım konuştuğumuz için başlıkta söylemek istedim niye hemen böyle bir düşünceye kapılıyorsun zeynep:D

Bu sene tutacağım kendimi çekmesine izin vermeyeceğim abi. :A Hem aynı şeyler hem de cidden çok zaman alıyor bir süre sonra. :A Her akşam izlemek resmen eziyet oluyor bir süre sonra. :A

2018'de Anıl ve Damla için her gün izliyordum. :F Deli olmuştum en son sınav senem olmasına rağmen. :A

Yok daha bakmadım abi. İzlemeyi düşünüyorum aslında ama fragmanda krep yapıldığını görünce yabancı versiyonda zorlu yemek yapan çocukları düşündüm ve bu ne dedim. :A
Menemen yaptılar ki ben daha hiç yapmadımm :kiki: :kiki:

Çocuklar Kurgudan anlamaz, o yüzden çok saf ve iyi niyetliler. Not: Favorim bile var. :X
------

Çocuklar Kurgudan anlamaz, o yüzden çok saf ve iyi niyetliler. Not: Favorim bile var. :X

------

Fragmanda uzun saçlı tatlı bir çocuk vardı o favorim şimdiden. :A

• Harika
Reactions: The_Erinch
Bu sene tutacağım kendimi çekmesine izin vermeyeceğim abi. :A Hem aynı şeyler hem de cidden çok zaman alıyor bir süre sonra. :A Her akşam izlemek resmen eziyet oluyor bir süre sonra. :A

2018'de Anıl ve Damla için her gün izliyordum. :F Deli olmuştum en son sınav senem olmasına rağmen. :A
Ben sana yalnış sordum ya, Survivor Cup diyecektim,Anıl Berk Baki :Z :Z

• Güldürdün
Reactions: Özgür

O zaman seni EURO 2020 ye bekliyoruz. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Milenyumun ilk çeyreği bitecek nerdeyse ama hala birilerinin doğada en ilkel durumu üzerinden en hayvani duygularla yarıştığı şu saçmalığı merakla bekleyen bir kitle olmasının yaşattıği hayal kırıklığını aşamıyorum. Aziz Nesin, ac yanında bir koltuk bana da kardeşim. Haftanın 7 günü günde özetiyle panoramasıyla minimum 7-8 saat izleyecek bir sürü insan var aciziyetinin farkinda olmayan...
Ahhh beeee sevmesem seni Duble Disss basardım yaaaa :A :A :A

Cidden öyle, ilgimi çeken konu olduğu sürece her konuya yorum yaparım. :bhr:

• Harika
Reactions: Dosi
Yahu savunmak için yazmadım konuştuğumuz için başlıkta söylemek istedim niye hemen böyle bir düşünceye kapılıyorsun zeynep:D
İlk günden söz ediyoruz.
@Özgür ve ben de dünkü dizileri izlediği için adım atmamasını haliyle yadırgadık. Bence fazla uzatma.

Milenyumun ilk çeyreği bitecek nerdeyse ama hala birilerinin doğada en ilkel durumu üzerinden en hayvani duygularla yarıştığı şu saçmalığı merakla bekleyen bir kitle olmasının yaşattıği hayal kırıklığını aşamıyorum. Aziz Nesin, ac yanında bir koltuk bana da kardeşim. Haftanın 7 günü günde özetiyle panoramasıyla minimum 7-8 saat izleyecek bir sürü insan var aciziyetinin farkinda olmayan...
Senin gibi sosyolog bir adamın bu programı izlememesi çok ilginç. Hayrettin tek başına sana doktora tezi yazdırır, öyle faydalı bir yarışma. 🤗🤗

İlk gidecek Öykü olacak bence :D
Olmamış atmıştım ama geri aldım abla. :A Bu sezon Öykü ve Batuhan kırmızı çizgim, hatta bence sezonun en iyi isimlerinden olurlar. :A Batuhan'ı şampiyon yapabiliriz. :bhr:
Nerede benim Survivordaşlarım, Geçen sene Pandemi yokkan 4 kişi ile yazışırdık @Hazem @Emre Ozansoy @Angelica
Dizi izlediğim için tepki bırakıp çıkmıştım abi. :A Şimdi yazayım. Pandemi öncesi rezalet olan yarışma, pandemi de değere binmişti. :A Bu sezon da baştan tam gaz devam abi. :Z

Olmamış atmıştım ama geri aldım abla. :A Bu sezon Öykü ve Batuhan kırmızı çizgim, hatta bence sezonun en iyi isimlerinden olurlar. :A Batuhan'ı şampiyon yapabiliriz. :bhr:

Dizi izlediğim için tepki bırakıp çıkmıştım abi. :A Şimdi yazayım. Pandemi öncesi rezalet olan yarışma, pandemi de değere binmişti. :A Bu sezon da baştan tam gaz devam abi. :Z

Baştan sona izlicen yanii :AÖyküyü görünce öyle hissettim bilmiyorum valla

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy