Survivor 2021 - Tanıtım Fragmanı | TV8

@dreamy herne kadar gönülleri tutacam dedin ama bak şu yılan bakışlı kime benziyor :X :X :X :X
------

Hiç sevmezdim. :A Bir de utanmadan "Galatasaray ile şampiyon oldum" demiş. :A İsmini hatırlayanların sayısı iki elin parmağını geçmez... :A
ben gs de oynadığını bile bilmiyordum :F

• Güldürdün
Reactions: dreamy and 12.Adam
Bıyıklı adam olmayınca haliyle evet, bu profile rağmen :A

Hayrettin tabiki :A
Aynı kişiyi destekliyor olmamız umarım Hayrettin'e ters tepmez, göreceğiz artık gerçi ben görmem de sağdan soldan duyuyoruz işte gelişmeleri... :bhr: :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynı kişiyi destekliyor olmamız umarım Hayrettin'e ters tepmez, göreceğiz artık gerçi ben görmem de sağdan soldan duyuyoruz işte gelişmeleri... :bhr: :A
İlk performansları görüldükten sonra karar vermek daha iyi :A
2017 zamanı tüm erkekler birini desteklemişti dış görünüş için ve sonuç, çok başarısız biri çıkmıştı :A @sürgünüm ile çok dalga geçmiştim zamanında :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Nerede benim Survivordaşlarım, Geçen sene Pandemi yokkan 4 kişi ile yazışırdık @Hazem @Emre Ozansoy @Angelica
Emre yazmaz abi şimdi. :A Genelde kaptırdığı konulara yazmıyor, bu da öyle oldu. :A Dikkatimden kaçmıyor.
------

Abi bak unutuyorsunuz pandeminden sonra izlemeye başlamıştım ben :A @Özgür sen neye sırıtıyosun bakımmm gel tartşmıcaz güzel konuşacaz :A
"8 dizi 3 sabah kuşağı 7 öğle kuşağı takip eden bir üstatsın" kısmına güldüm. :A

Emre yazmaz abi şimdi. :A Genelde kaptırdığı konulara yazmıyor, bu da öyle oldu. :A Dikkatimden kaçmıyor.
------

"8 dizi 3 sabah kuşağı 7 öğle kuşağı takip eden bir üstatsın" kısmına güldüm. :A
Aynen öyle. Dün Akıncı ve Son Yaz izleyeceğini yazmıştı ama konuları sen ve ben açınca yorum dahi yazmadı. Kefaret zamanı da konuyu ben açtım diye profilden yorumladı dizisini. Neyseki bizim öyle takıntılarımız yok. Konuyu kimin açtığına bakmadan yorum yapıyoruz ilgi alanımızsa :D

• Harika
Reactions: Aserat and Özgür
------

:A Haa doğru öyleyimdir ama alışkın bünye hiç şey olmuyor :Fsen izlicenmi survivoru favorin oldumu şimdiden

• Güldürdün
Reactions: Özgür
------

Yok ya,yazar yazar onlar şimdi nefes almadan SÇK izliyor :A :A :A

@Özgür Jr baktın mı Exxende :X

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Özgür
Aynen öyle. Dün Akıncı ve Son Yaz izleyeceğini yazmıştı ama konuları sen ve ben açınca yorum dahi yazmadı. Kefaret zamanı da konuyu ben açtım diye profilden yorumladı dizisini. Neyseki bizim öyle takıntılarımız yok. Konuyu kimin açtığına bakmadan yorum yapıyoruz ilgi alanımızsa :D
Dediğin gibi biz asla şu açmış yorum yazmayayım kafasında değiliz. :bhr: Ama sadece benim dikkatimden kaçmamış demek ki. :A Kefaret ve dün akşamki konular da dikkatimi çekti. Dile getirmeyeyim dedim ama söyledim. :A

• Harika
Reactions: Aserat and Dosi