Emre Ozansoy
Moderatör
Evet izleyeceğim baştan sona. Bu sezon yine bazı diziler nete kaldı.Baştan sona izlicen yanii Öyküyü görünce öyle hissettim bilmiyorum valla
Evet izleyeceğim baştan sona. Bu sezon yine bazı diziler nete kaldı.Baştan sona izlicen yanii Öyküyü görünce öyle hissettim bilmiyorum valla
Evet, annem MC izliyor o da söyledi sadece Ünlülerin yayınlanmış.@Özgür tanıtım yayınlanmadı daha. Reklam sonunda çıkabilir ya da yarın akşam.
10 saattir diğer tanıtımı bekliyorum.@dreamy herne kadar gönülleri tutacam dedin ama bak şu yılan bakışlı kime benziyor
Evet izleyeceğim baştan sona. Bu sezon yine bazı diziler nete kaldı.
Hallederiz onu da bir şekilde.Bak yaa çalışman lazımdı senin ama
Hallederiz onu da bir şekilde.
Aynen tüm forum yorum konusu açmak için kapışacak @Özgür @Tolstoyevski @Aserat (sende katıl aramıza )Haftaya cumartesi demek ha....
E madem değere bindi biz de faydalanalım dimi.Ve ben yine yanılmadım 😎
Hırs çok kötü bir şey....
------
Aynen tüm forum yorum konusu açmak için kapışacak @Özgür @Tolstoyevski @Aserat (sende katıl aramıza )
Değil 1 milyon hit 1000 TL kazandıracak olsa yine girmem böyle bir yarışa.Ve ben yine yanılmadım 😎
------
Aynen tüm forum yorum konusu açmak için kapışacak @Özgür @Tolstoyevski @Aserat (sende katıl aramıza )
AynenE madem değere bindi biz de faydalanalım dimi.
Sana demedim zaten o Aserat içindiDeğil 1 milyon hit 1000 TL kazandıracak olsa yine girmem böyle bir yarışa.
Sende HülyaHallederiz Kadir olcan yani hadi bakalım
Sende Hülya
Ve ben yine yanılmadım 😎
------
Kapış işte ne olacak. Konu kimde kalırsa artık ben de izlemeyeceğim ama deneyeceğim açmayı
Ben çok şükür konu açmak için kendimi parçalayan biri değilim kapış yapacak başka bir şey var. Bunu duymamış olayım.Kapış işte ne olacak. Konu kimde kalırsa artık ben de izlemeyeceğim ama deneyeceğim açmayı
Geçen sene az bakıyordum dizilerim yoktu diye ama bu sene izleyecek bol dizi ve film var
Bende 2017 den sonra izlemeye başladımSurvivoru 2018den sonra izlemedim artık baydı enteresan gelmiyor,yarışmacılar da survivor olmaya değil instada takipçi kasmaya gidiyor artık
Beni neden bu konuya etiketledin ki, moralmen çöktüm direk...Allah'ım o kadar mutlu ve mesudum ki! "Eski Survivorcuların Kralı" sahalara geri dönüyor! @MEnes de gelirse kadro tamamlanır.