@The_Erinch başlattıAyy abi deme yahuu
Adı üstünde eski işte e katıyosun yeni bak sen
Bak Erinç benim desteklediğim isimlere neler neler dedi. Tartışma yaratmadım. He de geç
@The_Erinch başlattıAyy abi deme yahuu
Adı üstünde eski işte e katıyosun yeni bak sen
İsminden dolayı gıcığım ben kendisine, yoksa başka derdim yok.Merve 3 -4 anca olur o kadarda itici değil
Bak o konuda haklısın. Dengeler çok çabuk değişiyorBakalım belki sonlara doğru ortak isimlerde buluşuruz. Bir süre pek zıt olacağız
@The_Erinch başlattıama sen her konuda öylesin. Sadece Barış değil. Dizilerinide ölümüne savunuyorsun.
Bak Erinç benim desteklediğim isimlere neler neler dedi. Tartışma yaratmadım. He de geç
Olm sen nasıl Merveye o lafı soktun ...O şahsın gerçek yüzünü geç gördük maalesef.
İsminden dolayı gıcığım ben kendisine, yoksa başka derdim yok.
Al bir Merve Aydın'ı, vur diğer Merve Aydın'a.İsminemi nesi varmış isminin
Bak o konuda haklısın. Dengeler çok çabuk değişiyorben Merve ve Sergen severdim ama son günlerde gıcık kaptımÖzellikle Sergen'e
Al bir Merve Aydın'ı, vur diğer Merve Aydın'a.
Melekcim huyundan mu ,burcundan mı yoksa kayseri pastırmasından mı , can çıkar huy çıkmaz o konularda@The_Erinch başlattıama sen her konuda öylesin. Sadece Barış değil. Dizilerinide ölümüne savunuyorsun.
EvetHee sen ondan dolayımı merve ismini ay emre
Şuan dizileri pek yok artık. En çok sevdikleri bitti. Şimdi Survivor'a alışırsa başlar artıkMelekcim huyundan mu ,burcundan mı yoksa kayseri pastırmasından mı , can çıkar huy çıkmaz o konulardaRamazandayız molada ..bayram sonu bomba gibi geliyor
Evim'in nesini seviyorsunuz ya? 🤮
KUSURSUZLUĞUNU...@dreamy gel annem nasıl evrim sevilir bir anlat kuzum
Melekcim huyundan mu ,burcundan mı yoksa kayseri pastırmasından mı , can çıkar huy çıkmaz o konulardaRamazandayız molada ..bayram sonu bomba gibi geliyor
Hayırlı İftarlar olsun Canım.Şuan dizileri pek yok artık. En çok sevdikleri bitti. Şimdi Survivor'a alışırsa başlar artık
Şuan fena acıkmışım. Daha iftar bekliyoruz biz
Al işte. Yine İsmail'i sinirlendirme olayları.
Şuan dizileri pek yok artık. En çok sevdikleri bitti. Şimdi Survivor'a alışırsa başlar artık
Şuan fena acıkmışım. Daha iftar bekliyoruz biz
Şöyle deme ben de Poyraz’ı bir ara pp yapmıştımAynısnı sen de Barış'ı sevince diyordumben en azından en dibinde Barış'ı sevmezdim. Sen bir ara Evrim'e kraliçe diyordunseviyordun en azından ve avatara koyacak kadar@dreamy @The_Erinch
SjslfkdldşsŞöyle deme ben de Poyraz’ı bir ara pp yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?