TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

:A :AAyy abi deme yahuu

Adı üstünde eski işte e katıyosun yeni bak sen:A
@The_Erinch başlattı :A ama sen her konuda öylesin. Sadece Barış değil. Dizilerinide ölümüne savunuyorsun.
Bak Erinç benim desteklediğim isimlere neler neler dedi. Tartışma yaratmadım. He de geç :A

@The_Erinch başlattı :A ama sen her konuda öylesin. Sadece Barış değil. Dizilerinide ölümüne savunuyorsun.
Bak Erinç benim desteklediğim isimlere neler neler dedi. Tartışma yaratmadım. He de geç :A

:Aİyi de şuan ne diyorum ki normal yorum yaptım merve ve berkay dedim ayrıca uzun zamandır dizilere yorum bile yazmıyorum farkındaysan

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Melekcim huyundan mu ,burcundan mı yoksa kayseri pastırmasından mı , can çıkar huy çıkmaz o konularda :X Ramazandayız molada ..bayram sonu bomba gibi geliyor :A:A:A

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
Melekcim huyundan mu ,burcundan mı yoksa kayseri pastırmasından mı , can çıkar huy çıkmaz o konularda :X Ramazandayız molada ..bayram sonu bomba gibi geliyor :A:A:A
Şuan dizileri pek yok artık. En çok sevdikleri bitti. Şimdi Survivor'a alışırsa başlar artık :A
Şuan fena acıkmışım. Daha iftar bekliyoruz biz :A

KUSURSUZLUĞUNU...
Hiç güleceğim yoktu

.
Kahkaha Saka GIF by TRT

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: Zeyno and dreamy