TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

İsmail ve Batuhan kendi çıkarları için hepsini yarı yolda bırakır taki karşı karşıa gelene kadar...

Batu kendine 1 değil 2 yaver buldu. Heee şu var Aleyna Melis kadar mıymıy değil. performansı artmaya devam ederse aleynanın batu elinde tutamaya bilir. ama şuan için 4 kişilik bir ekipler. olan berkaya olur. gerçektende berkaya bende üzüldüm. berkayı desteklemiyorum ama üzülüyorum.

Hırs hepsinde var..hırsı olmayanlarda gidiyor... en büyük örnek melis... mıymıy gitti. berkayda yolda....

mervenin egolu olduğunu asla düşünmüyorum.

ama batu ve ismail çok tehlikeli.

bakalım ilerleyen günler nelere gebe olacak hepbirlikte göreceğiz...

sonra hepsini unutup gideceğiz
@Angelica gibi tartışıp ölümüne savunup uzatmayacağım. Zaman gösterecek deyip maçlara bakacağım :A
------

babbaabba laf sokmuş o zaman sizde mavilere sataşmayın bebeğim :A
Mavileri sevmiyorum zaten :A ne halleri varsa görsünler :A

@Angelica gibi tartışıp ölümüne savunup uzatmayacağım. Zaman gösterecek deyip maçlara bakacağım :A
------

Mavileri sevmiyorum zaten :A ne halleri varsa görsünler :A
Aynen birbirimizi yemeye gerek yok... :A :A arada laf atar kaçarız😛

Bakalım nasılsa kısa süre sonra renkde kalmayacak gerçekten @Zeyno45 gibi bireysel isim desteklicez. kaptanlık oyunu başladığında.

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: dreamy and Dosi
Ben şuan birşeyi uzatmadım normal yorumumu yapıyorum işte:A
Eskiyi demek istedim.

Merve konusuna sana kocaman harika @Emre Ozansoy ama Evrim'e laf attığın için atamadım :A
Aynen birbirimizi yemeye gerek yok... :A :A arada laf atar kaçarız😛

Bakalım nasılsa kısa süre sonra renkde kalmayacak gerçekten @Zeyno45 gibi bireysel isim desteklicez. kaptanlık oyunu başladığında.
Aslında bende bireysel sayılırım. Batuhan ve İsmail hangi takımda onu tutuyorum :A
Berkay'ı ayrı tutuyorum ve diğer herkes aynı mesafede ama gıcık itici bulduğum başta Dora ve son zamanlarda Sergen ve Merve'de eksik yanı yok. Ayşe de öyle. Gerisi normal :A

Eskiyi demek istedim.

Merve konusuna sana kocaman harika @Emre Ozansoy ama Evrim'e laf attığın için atamadım :A

Aslında bende bireysel sayılırım. Batuhan ve İsmail hangi takımda onu tutuyorum :A
Berkay'ı ayrı tutuyorum ve diğer herkes aynı mesafede ama gıcık itici bulduğum başta Dora ve son zamanlarda Sergen ve Merve'de eksik yanı yok. Ayşe de öyle. Gerisi normal :A
Evim'in nesini seviyorsunuz ya? 🤮

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
Evrimi bende severim @dreamy arkasındayım o konuda :A :A :A
Kalkgidelim GIF by TRT

Evrimi bende severim @dreamy arkasındayım o konuda :A :A :A

:A :AAyy abi deme yahuu

Eskiyi demek istedim.

Adı üstünde eski işte e katıyosun yeni bak sen:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Eskiyi demek istedim.

Bakalım belki sonlara doğru ortak isimlerde buluşuruz. Bir süre pek zıt olacağız :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Angelica