Performansı sormadımBenmi bazen hareketlerine gıcık olsamda Merve güzel yarışıyor o![]()
Ben ve @Maskeli Fedai yeterde artarız aynı kişileri destekleyen olarak
Performansı sormadımBenmi bazen hareketlerine gıcık olsamda Merve güzel yarışıyor o![]()
İşte kenardan sev. Fazla yaklaşmasen diğerlerinin içine karış
Biz kucak açtık. O uzak duruyor şimdilik
@Angelica gibi tartışıp ölümüne savunup uzatmayacağım. Zaman gösterecek deyip maçlara bakacağımİsmail ve Batuhan kendi çıkarları için hepsini yarı yolda bırakır taki karşı karşıa gelene kadar...
Batu kendine 1 değil 2 yaver buldu. Heee şu var Aleyna Melis kadar mıymıy değil. performansı artmaya devam ederse aleynanın batu elinde tutamaya bilir. ama şuan için 4 kişilik bir ekipler. olan berkaya olur. gerçektende berkaya bende üzüldüm. berkayı desteklemiyorum ama üzülüyorum.
Hırs hepsinde var..hırsı olmayanlarda gidiyor... en büyük örnek melis... mıymıy gitti. berkayda yolda....
mervenin egolu olduğunu asla düşünmüyorum.
ama batu ve ismail çok tehlikeli.
bakalım ilerleyen günler nelere gebe olacak hepbirlikte göreceğiz...
sonra hepsini unutup gideceğiz
Mavileri sevmiyorum zatenbabbaabba laf sokmuş o zaman sizde mavilere sataşmayın bebeğim![]()
Evrim K. ile iticilikte çok güzel yarışırlar.Benmi bazen hareketlerine gıcık olsamda Merve güzel yarışıyor o![]()
Performansı sormadımneyse senide karşıya alalım.
Ben ve @Maskeli Fedai yeterde artarız aynı kişileri destekleyen olarak![]()
Aynen birbirimizi yemeye gerek yok...@Angelica gibi tartışıp ölümüne savunup uzatmayacağım. Zaman gösterecek deyip maçlara bakacağım
------
Mavileri sevmiyorum zatenne halleri varsa görsünler
![]()
@Angelica gibi tartışıp ölümüne savunup uzatmayacağım. Zaman gösterecek deyip maçlara bakacağım
------
Mavileri sevmiyorum zatenne halleri varsa görsünler
![]()
Evrim K. ile iticilikte çok güzel yarışırlar.![]()
![]()
Evrim 1, Merve A. 2Ben şuan birşeyi uzatmadım normal yorumumu yapıyorum işte
------
Hadi ordan Evrim kadar itici yoktur yaw @dreamy doktor beycim duymasın![]()
Eskiyi demek istedim.Ben şuan birşeyi uzatmadım normal yorumumu yapıyorum işte![]()
Aslında bende bireysel sayılırım. Batuhan ve İsmail hangi takımda onu tutuyorumAynen birbirimizi yemeye gerek yok...![]()
arada laf atar kaçarız😛
Bakalım nasılsa kısa süre sonra renkde kalmayacak gerçekten @Zeyno45 gibi bireysel isim desteklicez. kaptanlık oyunu başladığında.
belli kuzum ona ne şüphe yahuuMavileri sevmiyorum zatenne halleri varsa görsünler
![]()
Evim'in nesini seviyorsunuz ya? 🤮Eskiyi demek istedim.
Merve konusuna sana kocaman harika @Emre Ozansoy ama Evrim'e laf attığın için atamadım
Aslında bende bireysel sayılırım. Batuhan ve İsmail hangi takımda onu tutuyorum
Berkay'ı ayrı tutuyorum ve diğer herkes aynı mesafede ama gıcık itici bulduğum başta Dora ve son zamanlarda Sergen ve Merve'de eksik yanı yok. Ayşe de öyle. Gerisi normal![]()
@dreamy gel annem nasıl evrim sevilir bir anlat kuzumEvim'in nesini seviyorsunuz ya? 🤮
Aynısnı sen de Barış'ı sevince diyordumEvim'in nesini seviyorsunuz ya? 🤮
Eskiyi demek istedim.
Merve konusuna sana kocaman harika @Emre Ozansoy ama Evrim'e laf attığın için atamadım
Berkay'ı ayrı tutuyorum ve diğer herkes aynı mesafede ama gıcık itici bulduğum başta Dora ve son zamanlarda Sergen ve Merve'de eksik yanı yok. Ayşe de öyle. Gerisi normal![]()
Bakalım belki sonlara doğru ortak isimlerde buluşuruz. Bir süre pek zıt olacağızEskiyi demek istedim.
O şahsın gerçek yüzünü geç gördük maalesef.Aynısnı sen de Barış'ı sevince diyordumben en azından en dibinde Barış'ı sevmezdim. Sen bir ara Evrim'e kraliçe diyordun
seviyordun en azından ve avatara koyacak kadar
@dreamy @The_Erinch
Evrim 1, Merve A. 2![]()