Doğan gibi eminimNasıl bu kadar eminsin.![]()
Hatta kim elenir onu da diyeyim
Hanzade veya diğer Aleyna
Doğan gibi eminimNasıl bu kadar eminsin.![]()
Eğer yarınki dokunulmazlığı yine Gönüllüler kaybederse %99 öyle olur aslında evet. Fakat kazanırlarsa belli olmaz, çünkü bugün konseyda Aleyna K çıkacak.Doğan gibi eminim
Hatta kim elenir onu da diyeyim
Hanzade veya diğer Aleyna![]()
Aleyna K hangisi? Şarkıda birinci olan?Batuhan konuştukça batıyor.SMS birinciliğine güveniyor sanırım.
Eğer yarınki dokunulmazlığı yine Gönüllüler kaybederse %99 öyle olur aslında evet. Fakat kazanırlarsa belli olmaz, çünkü bugün konseyda Aleyna K çıkacak.Büyük SMS yağdığını düşünüyorum ona.
![]()
Evet Aleyna Kalaycıoğlu birinci olmuştu.Aleyna K hangisi? Şarkıda birinci olan?
Yok ünlüler kaybetsede yine bu ikiliden biri gider![]()
İki Aleyna kafa karıştırıcı, sonradan gelen elensin. Hanzade 1 hafta daha takılsınEvet Aleyna Kalaycıoğlu birinci olmuştu.
Yalnız Hanzade ve Dora Aleyna Ç. yazdı, o çıkabilir oylamada.Yine senin dediğin çıkacak gibi.
![]()
Dora elenir inş.İki Aleyna kafa karıştırıcı, sonradan gelen elensin. Hanzade 1 hafta daha takılsın![]()
Gönüllülerin erkekleri coksa elensin tabiDora elenir inş.![]()
Bu arada takımların karışma ihtimali varmış dengesizlikten dolayı.Gönüllülerin erkekleri coksa elensin tabi![]()
amannnnnn ozaman kizlar daha yerinde sayabilirBu arada takımların karışma ihtimali varmış dengesizlikten dolayı.Bakalım karılacak mı.
![]()
Ben de daha yeni fark ettim yokluğunu ve şaşırmıştım bir ara izlemeyi azaltmıştım çünkü.amannnnnn ozaman kizlar daha yerinde sayabilirbu arada bugün videolarda dolanirken geldi aklima. Baris ne zaman elendi 😱 aday olup mu gitti yoksa sakatlik mi?
cünkü aday olupta hemen elenecek biri degildiBen de daha yeni fark ettim yokluğunu ve şaşırmıştım bir ara izlemeyi azaltmıştım çünkü.Şimdi baktım mide ağrısından dolayı gitmiş 4 hafta önce...
yok artikAyşe de yemek çalmış.@Dosi
Aynen gelmedi sanırım o kadar yeni bir yarışmacı yok çünkü.cünkü aday olupta hemen elenecek biri degildiyerine kimsede gelmemistir kesin. Bu gibi durumlar nedeni ile karisabilir takimlar. Az isim kaldi ünlülerde.
------
yok artik
daha konsey devam mi ediyor 😱 cok varsa acayim hemen![]()
ceza almadim derken birsey calmadim demiste olabilirAynen gelmedi sanırım o kadar yeni bir yarışmacı yok çünkü.
Devam ediyor da reklam girdi. Zaten fragmanla ilgili bir olay, Aleyna Ayşe’ye “Kusura bakma herkes senin de neler yediğini biliyor” diyor. Ayşe de “En azından ceza yememişim bak” diye cevap veriyor.Şaka gibi bir sezon ya
------
67. BÖLÜM FRAGMANI:
@Dosi @The_Erinch @Özgür @Zeyno45
Hayır ya orada ne demek istediği gayet açık. O da çalmış ama yakalanmamış işte.ceza almadim derken birsey calmadim demiste olabilir
ay bunlarin kavgasi ne böyle. cok komikler![]()
Poyraz'a karşı şer ittifakı yapıyorlar.Poyraz nasıl da kudurtuyor.Batuhan geçen rakip görmüyorum diyordu ama performans tablosundan haberi yok.
Son 20-25 oyundur görmüyorum Poyraz'ı diyordu.
İsmail ve Batuhan bir olup Poyraz'a sardı, gücünün farkındalar ama yine de güçleri yetmez.İkisinin zekası bir Poyraz etmez.
Bir de bu ikili birbirlerinin arkasından konuşup her zaman da yan yana gelip birbirlerini dolduruyorlar yazık.
![]()
Ben zaten Batuhan ve Poyraz için demiştimHayır ya orada ne demek istediği gayet açık. O da çalmış ama yakalanmamış işte.Keşke oylamadan önce ortaya çıksaydı, gerçi bu haliyle bile Aleyna Queen’in konseydeki konuşmasıyla Ayşe’den daha çok SMS alacağını düşünüyorum.
Hangilerinin? Batuhan ve Poyraz’ınki de komik bence.![]()
İkisi de kraliçe, tabii Evrim’in yeri bambaşka.Ben zaten Batuhan ve Poyraz için demiştimen komiği onlar.
Aleyna Queen mi :S Survivor sadece bir Queen gördü, o da Evrim 🥰
Sen anti survivorcı değil miydin? 😳Favorim Batuhan ve Merve Aydın.
Çağrı'ya çok sinir oldum yarışırken şey gibi bağrıyor kenarda, ne zaman elenecek bu ya.
Gönüllülerdeki gözlüklü oğlan da çok itici.
İsmail sempatik ama Öykü'nün gitmesine üzüldüm ortalığı karıştırıyordu.![]()
Bir aydır Zonguldak'tayım, akşamları yemek yerken izliyoruz alıştım.Sen anti survivorcı değil miydin? 😳