Dünkünde kilit kısım neydi? Kısa kısa videolara baktım, kaptan seçimi ve bol bol yorumlar varmışİlaydaya verilen ceza bencede yersizdi ama verildi artık yapacak bişey yok 😉 Batuhan mizmizlandi baya ama bu konuda malesef haksız icecekte olsa sakladığı sonuçta içecekleri bile oyun kazanıp ödül olarak alıyorlar ,bencede @Dosi cim özellikle dünkü bölümü izlediğin iyi olmuş kilit bölüm buydu artık programın profösörüsün tebrikler 🤣🤣
------
İlayda en favori kadın yarışmacım artıkSon konseyi ben de izledim, dün pek bakamadım sadece. Poyraz sakat diye ama gönüllüler ödül oyunu kazandı ona sevindimBurada kimse olmayınca benim de yorum yapasım gelmiyor.
Geçen sene tüm Türkiye izliyordu diye Acun kıyamadı ya geçen senekiler Survivor yaşamadı bile bizden daha iyi şartlardaydılar biz evlerdeydik onlar habire ödül ve eğlence peşinde koşuyorlardı.
Cezalara gelince bence yerinde cezalar ama İlayda'ya fazla verilmiş ya sonuçta diğerleri onlara ait olmayan bir şeyi çalmışlar İlayda ise kendi hakkını bir başkasına vermiş üzüldüğü için.Batuhan'a ise çok güldüm ergen resmen ya kendini iyice rezil etti.
Bence de alkol zaten ne olduğunu bilmiyorum falan dedi ve Acun'un geçen gün Survivor Ekstra'da söylediğine göre birleşme haftasında olmuş yani alkol olma ihtimali çok yüksek.
Doğan'ın gitmesine çok sevindim.Her ne kadar bir ara Sergen gider desem de (smslerde hep geride oluyordu) içimden o eleme günü Doğan geçmişti.
![]()
Erkek yarışmacılar olarak bilemiyorum. Karar veremedim daha. Poyraz biraz havalara girip gereksiz laf aynalara girdi sanki
Ünlülerci olmaya devam diyorum ben