The_Erinch
Favori Üye
🤢Magazin D röportajını sabah gördüm hemen TV'yi açtım, çok tatlılar ya.
Umarım her şey istedikleri gibi olur.
🤢Magazin D röportajını sabah gördüm hemen TV'yi açtım, çok tatlılar ya.
Dün izledim Hanzade iki oyunda puan aldizaten sms yüksek uuznca gitmez. hanzade görünmezlik pelerini var. aynı dün hayrettine olduğu gibi
Magazin D röportajını sabah gördüm hemen TV'yi açtım, çok tatlılar ya.
arada 2 de 2 3 de 3 yapıyor sonra hiç susmuyorDün izledim Hanzade iki oyunda puan aldikiza sans getirdim
kalsin isterim onun. Gitmesin. Survivorda dogru kisinin yaninda oldunmu kolay kolay elenmiyorsun. Adel ile bir arada olan Sabriye gibi, Semih ile bir arada olan Gizem gibi.arada 2 de 2 3 de 3 yapıyor sonra hiç susmuyor
ama doğru kişilere yanaşmış poyraz ve reşat
ehh tecrübeli bu işlerde. işin içindeydi eskiden nede olsa.kalsin isterim onun. Gitmesin. Survivorda dogru kisinin yaninda oldunmu kolay kolay elenmiyorsun. Adel ile bir arada olan Sabriye gibi, Semih ile bir arada olan Gizem gibi.
iyi, böyle olmaya devam ozamanBen kavga etmeyi sevmem (yaş itibariyle sanırım fevri davranmamayı tercih ederim alttan alırım 😀) ama kaosu severim izlemek zevkli oluyor
survivor strateji yeri ve o da oyunu kuralina göre oynuyorehh tecrübeli bu işlerde. işin içindeydi eskiden nede olsa.
poyraz sms 1. diğeri sms de ilk 3 de olan biri... doğru kanca attı şuan
kızzz diyene bak... dersin 50 yaşında hanım nine.. ahh geçen sene olcaktın @Angelica az terlik atmadı kafamızaBen kavga etmeyi sevmem (yaş itibariyle sanırım fevri davranmamayı tercih ederim alttan alırım 😀) ama kaosu severim izlemek zevkli oluyor
Ben kavga etmeyi sevmem (yaş itibariyle sanırım fevri davranmamayı tercih ederim alttan alırım 😀) ama kaosu severim izlemek zevkli oluyor
kızzz diyene bak... dersin 50 yaşında hanım nine.. ahh geçen sene olcaktın @Angelica az terlik atmadı kafamıza
birtürlü çekmem lazımdı seni buraya 🤪 🤪 🤪 🤪Bende sevmem de yanlış anlaşılsa sinirler geriliyordu işte
Bende kavga etmeyi sevmeyen biriyim abi sen değilmiydin seni gözlemledim sen kavga etmek istemiyorsun kaçıyorsun diyen bak şimdide ne diyo
birtürlü çekmem lazımdı seni buraya 🤪 🤪 🤪 🤪
Nisa ilgi bağımlısı olduğu için öyle davranıyordu. İlayda’ya gerçekten yorucu geliyordur bence.Nisa kılıklı İlayda var bu sene.
Daha dün, bana parkurlar sıkıcı ve yorucu geliyor keşke körebe oynasak dedi
Aslında çok yazmıyorum dediğiniz gibi takip eden az olunca ilk üçü garanti gibi şimdilik. Gerçi son günlerde @The_Erinch atağa geçmiş bakalım.MasacRE askerde, xemrexxx desen burda en cok mesaj yazan olmak icin bir anda 10larca yorum yazip giderdisimdi post kasma kurali geldi diye artik post kasma yokMelek desen spoi acik acik yazdiginda 3-4 kisi söylenince tartisma olurdu ve haliyle aninda 10larca mesaj yazilirdiben de suan fazla izlemiyorum. Bully alperuz ve serhatta olmayinca haliyle sonuc ortada ama bu sekilde daha kolay oluyor mesajlari okumak ve Hazem'de Emin gidince duruldu
@dreamy top5te ilk 3 arasinda olacak gibi
bu akşam ki oyun gene iyi, gene kuralsız sanırım. heryere vurmak serbest @Dosi @HazemNisa ilgi bağımlısı olduğu için öyle davranıyordu. İlayda’ya gerçekten yorucu geliyordur bence.
------
Aslında çok yazmıyorum dediğiniz gibi takip eden az olunca ilk üçü garanti gibi şimdilik. Gerçi son günlerde @The_Erinch atağa geçmiş bakalım.
Ayşe, Merve'den öcünü alır
zaten kafasına geçiriyordu fragmanda.Ayşe, Merve'den öcünü alır
Dikkatimi çektizaten kafasına geçiriyordu fragmanda.
Evet ama ne İlayda’yı, ne de Poyraz’ı Evrim kadar sevip destekleyebileceğimi sanmıyorum bu sezonsms de birincimi Poyraz değilmi birinci abi
Ah Nisacım dün ropörtajları vardı Barış ile yurtdışında yaşamak istiyormuyş Nisa o yüzden çoğu projeyi geri çeviriyorum dedi Barış
------
Evrimden sonra İlaydayımı seviyor doktor beycim@dreamy
ilayda nasıl destekliyorsun zaten anlamıyorum 😵Evet ama ne İlayda’yı, ne de Poyraz’ı Evrim kadar sevip destekleyebileceğimi sanmıyorum bu sezonEvrim başkaydı be...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?