TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

senle ayni taraftayiz, @dreamy ve @Hazem ile kavgada edilmiyorki
kaldik böyle
@Zeyno45 desen bizi kizdiracagina anca güldürüyor attigi görsel ve detaylar ile
Ben kavga etmeyi sevmem (yaş itibariyle sanırım fevri davranmamayı tercih ederim alttan alırım 😀) ama kaosu severim izlemek zevkli oluyor

kalsin isterim onun. Gitmesin. Survivorda dogru kisinin yaninda oldunmu kolay kolay elenmiyorsun. Adel ile bir arada olan Sabriye gibi, Semih ile bir arada olan Gizem gibi.
ehh tecrübeli bu işlerde. işin içindeydi eskiden nede olsa.
poyraz sms 1. diğeri sms de ilk 3 de olan biri... doğru kanca attı şuan

Reactions: Dosi
Ben kavga etmeyi sevmem (yaş itibariyle sanırım fevri davranmamayı tercih ederim alttan alırım 😀) ama kaosu severim izlemek zevkli oluyor
iyi, böyle olmaya devam ozaman

------

ehh tecrübeli bu işlerde. işin içindeydi eskiden nede olsa.
poyraz sms 1. diğeri sms de ilk 3 de olan biri... doğru kanca attı şuan
survivor strateji yeri ve o da oyunu kuralina göre oynuyor

Bende sevmem de yanlış anlaşılsa sinirler geriliyordu işte

kızzz diyene bak... dersin 50 yaşında hanım nine.. ahh geçen sene olcaktın @Angelica az terlik atmadı kafamıza

Bende kavga etmeyi sevmeyen biriyim abi sen değilmiydin seni gözlemledim sen kavga etmek istemiyorsun kaçıyorsun diyen bak şimdide ne diyo

Nisa kılıklı İlayda var bu sene.
Daha dün, bana parkurlar sıkıcı ve yorucu geliyor keşke körebe oynasak dedi
Nisa ilgi bağımlısı olduğu için öyle davranıyordu. İlayda’ya gerçekten yorucu geliyordur bence.

------

Aslında çok yazmıyorum dediğiniz gibi takip eden az olunca ilk üçü garanti gibi şimdilik. Gerçi son günlerde @The_Erinch atağa geçmiş bakalım.

bu akşam ki oyun gene iyi, gene kuralsız sanırım. heryere vurmak serbest @Dosi @Hazem
------

Bu hafta izindeyim @dreamy

Reactions: dreamy and Dosi
Evet ama ne İlayda’yı, ne de Poyraz’ı Evrim kadar sevip destekleyebileceğimi sanmıyorum bu sezon
Evrim başkaydı be...

Reactions: The_Erinch