TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

senle ayni taraftayiz, @dreamy ve @Hazem ile kavgada edilmiyorki :A kaldik böyle :A @Zeyno45 desen bizi kizdiracagina anca güldürüyor attigi görsel ve detaylar ile :A
Ben kavga etmeyi sevmem (yaş itibariyle sanırım fevri davranmamayı tercih ederim alttan alırım 😀) ama kaosu severim izlemek zevkli oluyor :J:J

kalsin isterim onun. Gitmesin. Survivorda dogru kisinin yaninda oldunmu kolay kolay elenmiyorsun. Adel ile bir arada olan Sabriye gibi, Semih ile bir arada olan Gizem gibi.
ehh tecrübeli bu işlerde. işin içindeydi eskiden nede olsa.
poyraz sms 1. diğeri sms de ilk 3 de olan biri... doğru kanca attı şuan

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben kavga etmeyi sevmem (yaş itibariyle sanırım fevri davranmamayı tercih ederim alttan alırım 😀) ama kaosu severim izlemek zevkli oluyor :J:J
iyi, böyle olmaya devam ozaman :A
------

ehh tecrübeli bu işlerde. işin içindeydi eskiden nede olsa.
poyraz sms 1. diğeri sms de ilk 3 de olan biri... doğru kanca attı şuan
survivor strateji yeri ve o da oyunu kuralina göre oynuyor :Z

Bende sevmem de yanlış anlaşılsa sinirler geriliyordu işte :A
kızzz diyene bak... dersin 50 yaşında hanım nine.. ahh geçen sene olcaktın @Angelica az terlik atmadı kafamıza :F

:A :A Bende kavga etmeyi sevmeyen biriyim abi sen değilmiydin seni gözlemledim sen kavga etmek istemiyorsun kaçıyorsun diyen bak şimdide ne diyo:A

Nisa kılıklı İlayda var bu sene.
Daha dün, bana parkurlar sıkıcı ve yorucu geliyor keşke körebe oynasak dedi :F:F:F
Nisa ilgi bağımlısı olduğu için öyle davranıyordu. İlayda’ya gerçekten yorucu geliyordur bence. :A
------

MasacRE askerde, xemrexxx desen burda en cok mesaj yazan olmak icin bir anda 10larca yorum yazip giderdi :A simdi post kasma kurali geldi diye artik post kasma yok :A Melek desen spoi acik acik yazdiginda 3-4 kisi söylenince tartisma olurdu ve haliyle aninda 10larca mesaj yazilirdi :A ben de suan fazla izlemiyorum. Bully alperuz ve serhatta olmayinca haliyle sonuc ortada ama bu sekilde daha kolay oluyor mesajlari okumak ve Hazem'de Emin gidince duruldu :A
@dreamy top5te ilk 3 arasinda olacak gibi :A
Aslında çok yazmıyorum dediğiniz gibi takip eden az olunca ilk üçü garanti gibi şimdilik. Gerçi son günlerde @The_Erinch atağa geçmiş bakalım. :A

Nisa ilgi bağımlısı olduğu için öyle davranıyordu. İlayda’ya gerçekten yorucu geliyordur bence. :A
------

Aslında çok yazmıyorum dediğiniz gibi takip eden az olunca ilk üçü garanti gibi şimdilik. Gerçi son günlerde @The_Erinch atağa geçmiş bakalım. :A
bu akşam ki oyun gene iyi, gene kuralsız sanırım. heryere vurmak serbest @Dosi @Hazem
------

Bu hafta izindeyim @dreamy :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Dosi
sms de birincimi Poyraz değilmi birinci abi :D

Ah Nisacım dün ropörtajları vardı Barış ile yurtdışında yaşamak istiyormuyş Nisa o yüzden çoğu projeyi geri çeviriyorum dedi Barış :D
------

Evrimden sonra İlaydayımı seviyor doktor beycim :A @dreamy
Evet ama ne İlayda’yı, ne de Poyraz’ı Evrim kadar sevip destekleyebileceğimi sanmıyorum bu sezon :A Evrim başkaydı be...

• Harika
Reactions: The_Erinch

Forum İstatistikleri

Konular
173,176
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil