TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

bu arada pp ni beğendim. sonunda hercai ve sçk dışında birşeyler var.. tek korkum mehdiyi paylaşman :kiki: :A

Evet arada değişiklik yapalım dimi abim :A

@The_Erinch de belirtti. ah canim ya bence tartismayalim :A

He canım he :A
------

Melekcim arada vardı falsoların ama artık dikkat ediyorsun kuzum.
sıkıntı yok.
geçmiş geçmişde kaldı.

Abi tşk ederim böyle dediğin için hiç değilse değiştiğimi dikkat ettiğimi gören birileri var :D

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and The_Erinch
Evet arada değişiklik yapalım dimi abim :A

He canım he :A
------

Abi tşk ederim böyle dediğin için hiç değilse değiştiğimi dikkat ettiğimi gören birileri var :D
haftada bir sende benim gibi izle yorum yapalim. Keyifli oluyor bazen tartismak. Bu sene Baris olmayinca cok daha keyifli :A

ikisinede çok sitem ettim zaten @Emre Ozansoy da dahil.
gerçekten tartışacak adam yok :X
Bu sene sanırım Nisan'a kadar izleyemem gibi abi ya. Ne kadar az kişi kalırsa öyle izlemeye başlarım. İzlersem de senin hatrına. :A

Çünkü ben daha geçen sezon ki kadroyu unutmadım, 6 saniye de bütün yarışmacıları sayabilirim. :A Az kişi kalınca isimlerini hatırlamakta kolay olur.

Bu sene sanırım Nisan'a kadar izleyemem gibi abi ya. Ne kadar az kişi kalırsa öyle izlemeye başlarım. İzlersem de senin hatrına. :A

Çünkü ben daha geçen sezon ki kadroyu unutmadım, 6 saniye de bütün yarışmacıları sayabilirim. :A Az kişi kalınca isimlerini hatırlamakta kolay olur.
Nisa kılıklı İlayda var bu sene.
Daha dün, bana parkurlar sıkıcı ve yorucu geliyor keşke körebe oynasak dedi :F:F:F

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
daha öncede serominde parkurda benim uykum geliyor dedi.

sandalye kapmaca oynayalım dedi.
ama sms de birinci bu kız

sms de birincimi Poyraz değilmi birinci abi :D
Evet ya, bir daha Nisa gibisi gelmez. :(
------

Halkımız doğru tercih yapmış, ama Batuhan 1. İlayda 2. olsun. :A

Ah Nisacım dün ropörtajları vardı Barış ile yurtdışında yaşamak istiyormuyş Nisa o yüzden çoğu projeyi geri çeviriyorum dedi Barış :D
------

@dreamy gelir şimdi ilayda kırmızı çizgisi duble diss bekliyorum gece okuduğunda :A :A :A

Evrimden sonra İlaydayımı seviyor doktor beycim :A @dreamy

sms de birincimi Poyraz değilmi birinci abi :D

Ah Nisacım dün ropörtajları vardı Barış ile yurtdışında yaşamak istiyormuyş Nisa o yüzden çoğu projeyi geri çeviriyorum dedi Barış :D
------

Evrimden sonra İlaydayımı seviyor doktor beycim :A @dreamy
Magazin D röportajını sabah gördüm hemen TV'yi açtım, çok tatlılar ya. :bhr:

Umarım her şey istedikleri gibi olur. :Z

Forum İstatistikleri

Konular
173,176
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil