The_Erinch
Favori Üye
bu arada pp ni beğendim. sonunda hercai ve sçk dışında birşeyler var.. tek korkum mehdiyi paylaşman![]()
Gerek abim böyle iyim ben
bu arada pp ni beğendim. sonunda hercai ve sçk dışında birşeyler var.. tek korkum mehdiyi paylaşman![]()
Gerek abim böyle iyim ben
@The_Erinch de belirtti. ah canim ya bence tartismayalimNeyi kabul edecektim ki zeyno edecek birşey yok vermediğim halde verdi dediniz
Melekcim arada vardı falsoların ama artık dikkat ediyorsun kuzum.@The_Erinch de belirtti. ah canim ya bence tartismayalim![]()
![]()
@The_Erinch de belirtti. ah canim ya bence tartismayalim![]()
Melekcim arada vardı falsoların ama artık dikkat ediyorsun kuzum.
sıkıntı yok.
geçmiş geçmişde kaldı.
haftada bir sende benim gibi izle yorum yapalim. Keyifli oluyor bazen tartismak. Bu sene Baris olmayinca cok daha keyifliEvet arada değişiklik yapalım dimi abim
He canım he
------
Abi tşk ederim böyle dediğin için hiç değilse değiştiğimi dikkat ettiğimi gören birileri var![]()
ikisinede çok sitem ettim zaten @Emre Ozansoy da dahil.haftada bir sende benim gibi izle yorum yapalim. Keyifli oluyor bazen tartismak. Bu sene Baris olmayinca cok daha keyifli![]()
haftada bir sende benim gibi izle yorum yapalim. Keyifli oluyor bazen tartismak. Bu sene Baris olmayinca cok daha keyifli![]()
Bu sene sanırım Nisan'a kadar izleyemem gibi abi ya. Ne kadar az kişi kalırsa öyle izlemeye başlarım. İzlersem de senin hatrına.
Nisa kılıklı İlayda var bu sene.Bu sene sanırım Nisan'a kadar izleyemem gibi abi ya. Ne kadar az kişi kalırsa öyle izlemeye başlarım. İzlersem de senin hatrına.
Çünkü ben daha geçen sezon ki kadroyu unutmadım, 6 saniye de bütün yarışmacıları sayabilirim.Az kişi kalınca isimlerini hatırlamakta kolay olur.
Nisa'nın oyun oynamamasını bile özledim.Nisa kılıklı İlayda var bu sene.
Daha dün, bana parkurlar sıkıcı ve yorucu geliyor keşke körebe oynasak dedi![]()
Nisa kılıklı İlayda var bu sene.
Daha dün, bana parkurlar sıkıcı ve yorucu geliyor keşke körebe oynasak dedi![]()
Nisa'nın oyun oynamamasını bile özledim.Keşke geçen sene ki kadroyla tekrar yapsaydı.
![]()
daha öncede serominde parkurda benim uykum geliyor dedi.![]()
Ay abi ciddimi ay izlim ben bu kızı
Evet ya, bir daha Nisa gibisi gelmez.![]()
Ay abi ciddimi ay izlim ben bu kızı
------
Nisa başkaydı canım üzgünken suratı hele![]()
Halkımız doğru tercih yapmış, ama Batuhan 1. İlayda 2. olsun.daha öncede serominde parkurda benim uykum geliyor dedi.
sandalye kapmaca oynayalım dedi.
ama sms de birinci bu kız
daha öncede serominde parkurda benim uykum geliyor dedi.
sandalye kapmaca oynayalım dedi.
ama sms de birinci bu kız
Evet ya, bir daha Nisa gibisi gelmez.
------
Halkımız doğru tercih yapmış, ama Batuhan 1. İlayda 2. olsun.![]()
Hanzade kaldigi sürece ilayda ilerler
zaten sms yüksek uuznca gitmez. hanzade görünmezlik pelerini var. aynı dün hayrettine olduğu gibiHanzade kaldigi sürece ilayda ilerlerBirlesmeyi rahat görür
Magazin D röportajını sabah gördüm hemen TV'yi açtım, çok tatlılar ya.sms de birincimi Poyraz değilmi birinci abi
Ah Nisacım dün ropörtajları vardı Barış ile yurtdışında yaşamak istiyormuyş Nisa o yüzden çoğu projeyi geri çeviriyorum dedi Barış
------
Evrimden sonra İlaydayımı seviyor doktor beycim@dreamy