Tam @serhatt a layık![]()
Bencede
------
Dora resmen yalan söyledi oyundan önce ada da Baran dı galiba Dora bağır abi sürekli bağır Çağrı sesinden rahatsız oldu dedi konseyde bağırmadım ben diyo
Son düzenleme:
Tam @serhatt a layık![]()
Süperdi cillop gibi kavga izledik
Gerçekten mi 😱 normalde fragmanda 10 katı abartma oluyorduSüperdi cillop gibi kavga izledik![]()
İnternetten bak geniş bi şekilde kavga orada yayınlanmışGerçekten mi 😱 normalde fragmanda 10 katı abartma oluyordugece mi baksam acaba
![]()
Attığın link kavga videosu sandımİnternetten bak geniş bi şekilde kavga orada yayınlanmışAcun hem tv den hemde sitesinden yayınlamış kavgayı adam işi biliyo
Çağrı aşırı sinirli ve ağzı bozuk,kendini Çukurda hisseti sanırım. Zaten Acun onu suçlu buldu.
Poyraz alfa çıktı; eğitimli ve kültürlü adamın hali bir başka. Çok net ve emin cümlerle konuşuyor ve özgüveni yüksek.
Hele Ayşe avel avel gülüp,Aleyna adın çıktı dediğinde; "ben yazdım" dediği an 10 numaraydı. Gönüllülerde gerçekten beğendiğim tek insan.
Gönüllülerden bu sene bir cacık olmaz!
Ünlülerdede Çağrı sıkıntılı.
Bu arada Merve Aydın yanınca esmerleştiğinde harika olmuş. Düştüm😎
------
Çağrı aşırı sinirli ve ağzı bozuk,kendini Çukurda hisseti sanırım. Zaten Acun onu suçlu buldu.
Ama Baran ve Doranında suçu vardı ama Çağrı aşırı bir tepki verdi.
Abartılacak birşey yoktu. Ama Çağrıda öfke sorunu var....
Kavga geçti bile.
Sakatlandı mı o?@Dosi Emin elenirse ne yaparım?![]()
Ben bu tempoyla üçüncülüğü de kaybedeceğim gibi.Yarışma geceleri yorum yapmam lazım..yerimizi almamız gerekiyor![]()
![]()
------
İsveç-Bulgaristan arkasından Türkiye gelmeli..Aferin @dreamy bayrağı dalgalandır![]()