TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe ve Poyraz'ı da görmek çok istiyorum. Üçünün de katılmama sebebi aslında çok basit sebepler o nedenle bence hala umut var.
Bence okadar yeni isimler girmemeli. Eskilerden yapılması daha iyi ama 2 sene üst üste yarışan isimler olmuştu.

İzleyecek misin peki?
videoyu daha açmadım. Damla Can var demişlerdi başta ama galiba yok. @MasacRE üzülecek
İki dizi izlemeye vaktim yok, haftanın her günü mümkün değil izlemem. Bakamayacağım yani.

Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe ve Poyraz'ı da görmek çok istiyorum. Üçünün de katılmama sebebi aslında çok basit sebepler o nedenle bence hala umut var.
Aleyna ve Poyraz'ın olduğu sezonu izlemedim ama ikisinin isimlerini çok duymuştum kesin olurlar diyordum.

Reactions: Hazem and Dosi
İki dizi izlemeye vaktim yok, haftanın her günü mümkün değil izlemem. Bakamayacağım yani.

Aleyna ve Poyraz'ın olduğu sezonu izlemedim ama ikisinin isimlerini çok duymuştum kesin olurlar diyordum.
Her sene daha az izliyorum. Genelde sonlarda bakıyorum. Bu sene TR tatilim olacaksa daha da az bakarım çünkü ilk kez tr de iken takip etmeme durumum olur
O Ses Türkiye gibi Survivor da artık sarmıyor. Zaten son senelerde sadece dokunulmazlık izliyordum. Konseyde en fazla bir kaç tane oluyordu.
İzleyenlere yorumda eşlik edebilmek için kısa kısa video izleyen biriyim

Reactions: Yiğitt
Ben bir bıraktım tam bıraktım yani dediğin gibi eski tadı heyecanı yok. Eskiden heyecandan ekranı kapar başka odaya gider falan ne bileyim deli gibi fanatik gibi izlerdik. Ah ah çabuk geçiyor zaman...

Reactions: Dosi
Ben bir bıraktım tam bıraktım yani dediğin gibi eski tadı heyecanı yok. Eskiden heyecandan ekranı kapar başka odaya gider falan ne bileyim deli gibi fanatik gibi izlerdik. Ah ah çabuk geçiyor zaman...
Ben çok çılgın bir izleyiciydim. Tr de bile kaçırmazdım hatta bir keresinde 2 veya 3 Temmuz tarihinde olan finalde misafirlikteydim. Muhafazakar bir aile ve Survivor sevmeyen (açık oldukları için) bir ailede yatıya kalmıştım kumandayı aldım ve biraz izlemek zorunda kaldılar sjsjjsjjs
Sonra herkes odalara gitti. TV odası bana kalmıştı
en son tatilde hâlâ sıkı izleyicimisin diye soranlar oluyordu

Hahaha bizde de elektrik gitmişti 2013 Survivor senesiydi, tabi o zamanlar Duygu-Hilmicem-Murat-Bozok falan epey olaylı bir yıldı deli gibi izlerim. Elektrik gidince kalkıp taksiye binip uzak akrabama gitmiştim. Normalde hiç evine bile gittiğim biri değil ama Survivor olunca gitmiştim ah ah

Reactions: Dosi
Survivor zamanında bize neler neler yapmadı ki
artık bizde o heves ve enerji kalmadı. Yaşlandık

Düşün Survivor nedeni ile üye olmuştum buraya

Şu uzun yorumu yazmak için üye olmuştum
@Maskeli Fedai

@Maskeli Fedai
Boşluktan bakılır eğer bakılırsa, eskisi gibi fanatik olmanın anlamı yok

Reactions: Yiğitt and Dosi
Boşluktan bakılır eğer bakılırsa, eskisi gibi fanatik olmanın anlamı yok
Benim boşluğum yok izleyemem de sizin yorumlardan takip ederim en azından

------

@Maskeli Fedai
HHahaha yoruma bak nasıl tuttuysan içinde… Ah ah ne analizler yapardık

Benim boşluğum yok izleyemem de sizin yorumlardan takip ederim en azından

------

HHahaha yoruma bak nasıl tuttuysan içinde… Ah ah ne analizler yapardık
Sorma. Şuan okuyamıyorum. Forumdaki en uzun yorumum
Günlerce acaba üye olsammı diye düşünmüştüm. Bunu yazarken silinmişti. Worda yazdım nasıl yazılacak falan demiştim sonra kopyala yapıştır yapabilmiştim. Forumu reyting ve sadece Survivor olarak takip ediyordum. Yılların birikimi olmuş yorumum