Tesekkurler Billy Kane
Gönulluler takimi
Sahra dun baya sacmaladi ve kendine rakip özlemi gördugu icin finali onun yapmasina icerledi.
Begum Özleme karsi gereksiz bir cikis yapti. Zatn oyunu aldiniz. Özleme sakince söyledi ama yinede gereksizdi
Nadya kavgalardan uzak durmaya calisan biri. Nadya ile merve oflazin yarislarini merak ediyordum eski kocasi mervenin yeni sevgilisi oldugu icin ama yarislarini görmiyecegiz galiba.
Özlem bence oldukca basarili bir yarismaci. Zaten aslanlar ve kanaryalarda ilk 4e girmisti.
Seda ve taner ayni basari oranlarinda. Tanerin zamaninda sampiyonluguna gelince, Aysindi galiba öyle bir takim arkadasi vardi ve o kiz tanerden cok cok gucluydu ama Acun herzaman kendi istekleri dogrultsuunda gittigi icin degisiklige gitti. Normalde ozamanlar finale kalanlar yarisip birinci belli olurken final oyunundan vazgecildi ve elenen arkadaslar birinciyi secti ve basarili kizlar kiskanildigi icn taneri birinci yaptilar.
Turabi ise Begume gereksiz yuklendi. Bence onun tavri aslinda Sahrayaydi. Begume icindeki pislik demek sen pisliksin demeyle bence ayni sey. Özlemi korumusi guzeldi aslinda ve Bozok Bernaya satasinda kizlarla satasma demeside iyiydi. Dunku oyunca Turabide Hilmicemde zayifti. Normalde ben sakat olsamda oynarim diyen Tuabi bakti basarili olamiyor “sakatligina” sigindi.
Unluler
Hakan survivor baslayacagini duydugumda favorilerim arasinda olur diye dusunmustum ama nedense herkes bir sekilde gercek yuzunu ortaya cikariyor. Normalde basarili birisi ama dikkatini baska seylere yönlendirmesi onu oyunlarda zayif kiliyor. Ahmetle kafayi bozmus ve bence Ahmette oyun performansi olarak fena degil.
Almeda son zamanlarda iyi yarislar cikariyor ve dilerim bu gece elenmez. Hem Sahra hemde Nadya gibi guclu birini parkurda yenmesi guzeldi. Ustellik onlardan daha once atislara yetisiyordu. Merve Oflaz tam bir hayal kirikligi oldu.
Berna ve Merve gucluler ve bence merve Aydin survivborun gelmis gecmis en basarili yarismacisi. Serenayda herzamnki gibi ilk baslarda hizli ama sonra gucunu kaybediyor. Gecen sene gibi zamanla malesef cok oyun verir gibi.
Pascal, Anil ve Dogukanda normalde basarililar ama kaybettikleri oyunlar genelde kilpayi oluyor.
Unluler kizlar sayesinde kazaniyor gönullulerde erkekler sayesinde. Survivorda her iki tarafta kizlar eksildikce unlulerin isi zor.Bence ileriki haftalarda Acun dengeyi saglamak icin degis tokusa basvurabilir ama bunun icin Tanerin elenmesi gerekir.
Ve bence survivorun birincisi belli. 80% eminimki Merve aydin birinci olacaktir. Garanti oldugu icin all stara gelmis olabilir diyorum cunku seneye kosusuna devam edecek ve ne diye risk alip gelsinki sms orani yuksek olan yarismacilarla yarismaya. Finalde Smsi yuksek gösterilerek yada finalde sms olmadan performansa görede yapilabilir.
Hasani yazmayi unutmusum. Bence adada simdilik en duzgun kisi Hasan.
Bozok ise bu sene daha guclu ama tavirlari cok kötu. Adalar birlesince dilerim unululer gönulluler olarak degilde bireysel olarak yarisirlar. Bundan sonra dilerim elemelerde hep zayif halkalar elenir. Guclulerin takimlarini izlemek daha zevkli oluyor. Kemik kadro 5 kisi kaldiklarinda belli olur. yarisma Allstar ama cok zayif kisiler var adada