Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Harunnn60 herkes elinden geleni yapıyor ama özlem üste çıkmaya çalışıyor bence sahra haklı o konuda :D

Twitter'da Sero'ya büyük destek var. :D

Demet Akalın, Demet Özdemir, Deniz Baysal, Turabi ve Hilmicem'in fanları Sero'ya destek vermişler, inşallah 1.olacak Serenay. :D

Birde en son burada geldiğimde Seda'cıyım demiştim ben böyle useless bir yarışmacı görmedim. :D Ya çok sempatikti ilk hafta şimdi hiçbişi yok.

Nadya'cıyım uzun zamandır. :Z

Sahra'nın hatası başlı başına ünlülerin kızlarını güçlü kızdı, şuan sahra ünlülerde olsa gönüllüler maç vermezdi bence.

Erkekler garanti alıyor, ünlülerde kızlar garanti alıyor. Berna şuan kızlara en iyi ve totalde 4. sırada en azından gönüllülerde olsaydı eşitlenirdi.

Sahra yine kavga etti yine gönüllülerin en iyilerinden biriyle. Bilmiyorum ne olacak bu kızla.
Sahra dizi sakat , bence gidici o zaten ameliyat olursam yarışmayı bırakırım dedi :)

Berna evet benimde favorim. ona lafım yok :D Merve aydında iyide biraz antipatik yoksa bence survivor yakışan isim :)

Sahra dizi sakat , bence gidici o zaten ameliyat olursam yarışmayı bırakırım dedi :)

Berna evet benimde favorim. ona lafım yok :D Merve aydında iyide biraz antipatik yoksa bence survivor yakışan isim :)
Sahra sakat şekilde olsada yinede en az 2-3 eleme alması lazım, çünkü kızlar çok zayıf. Her nekadar kıl olsamda zayıfları önce götürmek lazım.

Merve ne yaşadıysa veya ailesi nasıl bir eğitim verdilerse çok acımasız. Dünya'yı algılamış ona göre oynuyor. Duygu yok bence onda, bizde ise duygu çok. :D

turabi bitti, bu sefer bozok başladı. ? :)

hoooooooooooooooooooooo hööööööööööööööö huaghhhhhhhhhhhhhhhhhhh haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
haaaaaaaaaaggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
haaaaaaaaaaaaaaaaagggghhhhhkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bak.ben bile burda bu kadar satır ardarda yazınca itici geldi değil mi ? karnını gere gere efelenmeler falan ? 2 sene önce gıkını çıkaramıyordun duyguya ? bu senenin de projelerinden biri sen misin ? :)

@sokak sanati @Bully @eskici :D

HAKEDEN HAKEDEN HAKEDEN HAKEDEN HAKEDEN HAKEDEN HAKEDEN kaç kere söyleyecem ya allah allah hakeden kazansın bu gidişle bende turabici olacam galiba adam hakediyor en azından @sokak sanati :D

turabi bitti, bu sefer bozok başladı. ? :)

hoooooooooooooooooooooo hööööööööööööööö huaghhhhhhhhhhhhhhhhhhh haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
haaaaaaaaaaggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
haaaaaaaaaaaaaaaaagggghhhhhkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bak.ben bile burda bu kadar satır ardarda yazınca itici geldi değil mi ? karnını gere gere efelenmeler falan ? 2 sene önce gıkını çıkaramıyordun duyguya ? bu senenin de projelerinden biri sen misin ? :)

@sokak sanati @Bully @eskici :D
Çok gıcık ve itici birisi cidden. O sevinçleri çok antipatik. Hakan'a öpücük attıydı galiba bir de. Duygu gidince iyice şımardı.

Ama bu sezon iyi yarışıyor adını yazamazlar kolay kolay. :(

Çok gıcık ve itici birisi cidden. O sevinçleri çok antipatik. Hakan'a öpücük attıydı galiba bir de. Duygu gidince iyice şımardı.

Ama bu sezon iyi yarışıyor adını yazamazlar kolay kolay. :(
Onu o adadan sadece duygu gönderirdi oda gittiği için uzun bir süre katlanıcaz artık. :(

Sahra sakat şekilde olsada yinede en az 2-3 eleme alması lazım, çünkü kızlar çok zayıf. Her nekadar kıl olsamda zayıfları önce götürmek lazım.

Merve ne yaşadıysa veya ailesi nasıl bir eğitim verdilerse çok acımasız. Dünya'yı algılamış ona göre oynuyor. Duygu yok bence onda, bizde ise duygu çok. :D
Merve gözünü hırs bürümüş bu yaştan sonra zor düzelir :D

Serenay'in 1. olmasi skandaldir.Dokunulmazligi onun yuzunden kaybettiler zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...