@Harunnn60 herkes elinden geleni yapıyor ama özlem üste çıkmaya çalışıyor bence sahra haklı o konuda
Sahra dizi sakat , bence gidici o zaten ameliyat olursam yarışmayı bırakırım dediSahra'nın hatası başlı başına ünlülerin kızlarını güçlü kızdı, şuan sahra ünlülerde olsa gönüllüler maç vermezdi bence.
Erkekler garanti alıyor, ünlülerde kızlar garanti alıyor. Berna şuan kızlara en iyi ve totalde 4. sırada en azından gönüllülerde olsaydı eşitlenirdi.
Sahra yine kavga etti yine gönüllülerin en iyilerinden biriyle. Bilmiyorum ne olacak bu kızla.
Sahra sakat şekilde olsada yinede en az 2-3 eleme alması lazım, çünkü kızlar çok zayıf. Her nekadar kıl olsamda zayıfları önce götürmek lazım.Sahra dizi sakat , bence gidici o zaten ameliyat olursam yarışmayı bırakırım dedi
Berna evet benimde favorim. ona lafım yok Merve aydında iyide biraz antipatik yoksa bence survivor yakışan isim
Çok gıcık ve itici birisi cidden. O sevinçleri çok antipatik. Hakan'a öpücük attıydı galiba bir de. Duygu gidince iyice şımardı.turabi bitti, bu sefer bozok başladı. ?
hoooooooooooooooooooooo hööööööööööööööö huaghhhhhhhhhhhhhhhhhhh haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
haaaaaaaaaaggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
haaaaaaaaaaaaaaaaagggghhhhhkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bak.ben bile burda bu kadar satır ardarda yazınca itici geldi değil mi ? karnını gere gere efelenmeler falan ? 2 sene önce gıkını çıkaramıyordun duyguya ? bu senenin de projelerinden biri sen misin ?
@sokak sanati @Bully @eskici
Onu o adadan sadece duygu gönderirdi oda gittiği için uzun bir süre katlanıcaz artık.Çok gıcık ve itici birisi cidden. O sevinçleri çok antipatik. Hakan'a öpücük attıydı galiba bir de. Duygu gidince iyice şımardı.
Ama bu sezon iyi yarışıyor adını yazamazlar kolay kolay.
Merve gözünü hırs bürümüş bu yaştan sonra zor düzelirSahra sakat şekilde olsada yinede en az 2-3 eleme alması lazım, çünkü kızlar çok zayıf. Her nekadar kıl olsamda zayıfları önce götürmek lazım.
Merve ne yaşadıysa veya ailesi nasıl bir eğitim verdilerse çok acımasız. Dünya'yı algılamış ona göre oynuyor. Duygu yok bence onda, bizde ise duygu çok.
bence sadece seranay demek çok yanlış olur, erkeklerde iyi değil ünlülerde.Serenay'in 1. olmasi skandaldir.Dokunulmazligi onun yuzunden kaybettiler zaten.
Burda onun 1. olmasinin hesaplari yapiliyor ya onun icin dedim.bence sadece seranay demek çok yanlış olur, erkeklerde iyi değil ünlülerde.
duygu olsa bu kadar sesi çıkmazdı@Harunnn60 bozok işte kendi halinde takılıyor işte boşver
anladım merve 1.filan olmaz inşBurda onun 1. olmasinin hesaplari yapiliyor ya onun icin dedim.
Bu arada Duygu Cetinkaya twitterdan Merve Aydin'a bayaa destek atiyor.
Aydin olani diyorsan 1.ligi en cok hak eden kisi 😉duygu olsa bu kadar sesi çıkmazdı
anladım merve 1.filan olmaz inş
Aaa Sende mi ütopya yı izliyorsun ?Aydin olani diyorsan 1.ligi en cok hak eden kisi 😉
Bu arada profilindeki Gamze'yi yerim. ♥
duygu geri gelicek bence@Harunnn60 aynen duygum sustururdu onu
Aaa Sende mi ütopya yı izliyorsun ?
sende arada sırada yorum yap ütopya ile ilgiliEvet izliyordum.Bi sure Semih'e sempati beslemistim ama cafeciyim