Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye rezil olsun ki suan mantıklı gidiyor
Sezon başladığından beri görüşüm o. Rezil olup gidecek diyorum yazın, şampiyonluğu felan rüyasında görür. :)

Ama şuan eleme potansiyeli çok yüksek, muhtemelen Anıl'ın kararına bağlı bi ihtimal ama Seranay birinci olursa garanti adada zaten.

Geçen oyunu bayanlar kazandırdı ve aday olanlar yine bayanlar. Bu ÜnlülerdEn bi cacık olmaz

Sezon başladığından beri görüşüm o. Rezil olup gidecek diyorum yazın, şampiyonluğu felan rüyasında görür. :)

Ama şuan eleme potansiyeli çok yüksek, muhtemelen Anıl'ın kararına bağlı bi ihtimal ama Seranay birinci olursa garanti adada zaten.
Merve O. Daha zamanı var bence :)

8-5'ten, 9-6'dan oyun vermek gibi gerzeklik olamaz ya gerçekten. Kazanma sevincine yakalanırsanız böyle olur. 0-0 diye motive en kendinizi.

Turabi her şeyin içinden çıkıyor. Orada en temiz insanlardan biri Begim. Herşey oyun değil, Begüm hiç olmassa arkadan konuşmuyor.

ünlüler böyle böyle kendilerini yiyecekler. Ben 10-6 olur derken kaybettiler ya Yuh!

Serenay bugün berbattı. Bi tık daha hızlı olsa şimdi kazanırdılar.

yine sıkıldım ya yeter artık kimseyi tutmuyorum artık duygu dönerse onu tutarım yoksa kimseyi tutmam bu hafta da inşallah hakeden 1.olur şimdi çıkıpta serenay demeyin vururum he bende anıl demicem çünkü o da haketmiyor şu anda gerçekten hakedenler belli merve aydın ve berna aksi düşünülemez bile inşallah ikisinden biri 1.olur ama benim gönlüm bernadan yana :D

Acun ne kurnazsın ya. Bıktık reklamından.

@sokak sanati ah be çocuğum potansiyel diye bir şey var kaç kere söyledim zaten o oyunu kazandıran da merve oflaz değil di o yüzden merhaba kanki nasılsın ya :F :F

@Bully aga ne kurnazı ya adam oyun başlamadan kimin kazandığını gösteriyor :F

@olizvel haklısınız ama almeda hangi akla hizmet yazıldı. Yinede Hakan falan yazılması Gerekiyordu. Erkekler çok kötüler. Oylamada zaten düşüşe geçerler.

@sokak sanati hayır gülüm önce merve oflaz bak sana sıralayım ilk gitmesi gerekenden sona doğru merve oflaz-ahmet-almeda-serenay-hakan doğukan anıl pascal bu 4 lü aynı anda postalanmalı-merve aydın ve bernada aynılar ikisi en sona kalmalı :D

Neyse boş verin gitsin yaa. Nasıl olsa benlik bir şey yok bu hafta. Yarın ödülü kazanan alanlarım süper olur.:Z @eskici

@olizvel

@Bully aga evet para konusunda baya kurnaz o kadar parası var azcıkta bize verse ya :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...