Maskeli Fedai
Favori Üye
Yalandandı tabi Turabi tersleyince yine kavga çıkardı.Keşke gitse haftaya o adadan@Maskeli Fedai abe çocuğum bende aynısını diyorum zaten ne yalandan özrü ya kız kavgayı bitiriyor yalandan özür diyorsun ya![]()
Yalandandı tabi Turabi tersleyince yine kavga çıkardı.Keşke gitse haftaya o adadan@Maskeli Fedai abe çocuğum bende aynısını diyorum zaten ne yalandan özrü ya kız kavgayı bitiriyor yalandan özür diyorsun ya![]()
Niye ya Merve'ye gelene kadar çok isim var.merve oflaz ilk aday çıktı.
Seni bizim ekibe beklerizSahra sen gerçekten çok iyi bir şeyi hak ediyorsun özlemin yada turabinin elinde kalacaksın birgün![]()
Turabi 2-3 hafta daha gözüme batmazsa olabilir , bu hafta çok güzel bir duruş sergilediSeni bizim ekibe bekleriz![]()
Toparlayacaktır kendisini daha yarışmanın başı sayılır.@sürgünüm oflaz çok kötü yarışmalarda beklentilerin Altın'da kaldı tabi almeda var ama gidecek diğer isim olarak o bile bir gayret gösterip oyun alıyor
Olur olur adadaki en güzel kız elenirse yarışmayı daha da izlemem.@sürgünüm ilerisi için pek umut vermiyorda kıpırdanma olurmu bilmiyorum
Niye ya. Kızlardan onu destekliyordum ben. Serenay da fena değil onu bari destekleyim bundan böyle.@sürgünüm boşver oflazı sen)
dün sahra özlemin koluna vurdu , bugün turabi hakanı ittiriyor , acun ne işe yarıyor ?Turabi - Hakan kavgası var yine. Hırbo ittiriyor Hakan'ı.
Sms'te üst sıralardaysa elenmez tabii geçen hafta beşinciydi bakalım bu hafta ne olacakEleneceği kesin değil dimi? @Bully bana sms oylamasından bahsetmişti. Yukarılarda çıkarsa elenmeyebilir.![]()