Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer öyle birşey olursa merve oflaz gitmez , sms 5.olmuştu en son , büyük ihtimal hakan gider o zman :/
ama sms ler her hafta değişiyo örn. geçen sene serany 1.olmuştu ama tolga diğer hafta onu geçti yani herşey olabilir.

Merve Oflaz - Hakan eşleşmesinde giden Merve olur. Hakan dokunulmaz diye fanları Merve'ye attılar.

Hakan'ın sms'ler iyi gelecek bence bu hafta, ben ilk 5 bekliyorum. :)

Merve Oflaz - Hakan eşleşmesinde giden Merve olur. Hakan dokunulmaz diye fanları Merve'ye attılar.

Böyle yazma işte hep kafam karıştı. Sen Hakan'ı tutuyorsun da gitmesini mi istemiyorsun? :)

bence merve yine iyi sms alır ama yinede herşey olabilir belli olmaz

Böyle yazma işte hep kafam karıştı. Sen Hakan'ı tutuyorsun da gitmesini mi istemiyorsun? :)
Abi benim desteklediğim isimler Hakan, Merve Oflaz, Serenay ve Doğukan.

Ben ihtimalleri yorumluyorum sadece. Eğer Anıl ya da Merve Aydın 1.olurlarsa Hakan ve Merve'yi, yani 2 dostu karşı karşıya getireceklerdir. Yoksa Merve Oflaz'ın gitmesini tabii ki istemiyorum. :)

Abi benim desteklediğim isimler Hakan, Merve Oflaz, Serenay ve Doğukan.

Ben ihtimalleri yorumluyorum sadece. Eğer Anıl ya da Merve Aydın 1.olurlarsa Hakan ve Merve'yi, yani 2 dostu karşı karşıya getireceklerdir. Yoksa Merve Oflaz'ın gitmesini tabii ki istemiyorum. :)
Eyvallah beni bigilendirdin teşekkür ederim yoksa ne olduğunu anlamadan ezbere izliyordum. :)

@olizvel mazeret FOR. :F Adama az oyun oynuyor dedin yaa helal olsun.:kiki: [HASHTAG]#Turboturabi[/HASHTAG] kendini fazlasıyla kanıtladı.

İnşallah ikisi de iyi sms alır. :D

Umarım Hakan ve Merve karşı karşıya gelmezler. Ama gelirlerse ben Hakan'ı daha avantajlı buluyorum. Acun'u da iyi tanıyorum. :A
doğru bencede :D acun reyting getirenleri tutuyor , hakan ile turabi olayları heyecanlı olunca acun bir işler cevirip hakanı tutar survivorda :D

@Yakamoz-Asi haro bişeyler dedi işte geçen sene Müge bile ilk sekize girdi oflazla ilgili konuşuyoduk oda girer gibi bişeyler konuştuk mügenin fanları çoktu dedim bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...