Acunun kararı ya ondanNe mana 😂😂
Aleyna Tilki yi savunacağım aklıma gelmezdi
Hayatın ne getireceği belli olmuyor işte. Bu Aleyna'yı da sevdiririz elbetAcunun kararı ya ondan
------
bu parçayı Aleynalardan tek Tilki okusun başka Aleyna okumasınHayatın ne getireceği belli olmuyor işte. Bu Aleyna'yı da sevdiririz elbet
Parlakların dokunulmazlığı var benim gözümde.
Dinleyipte yorum yap. Hemen önyargı ile yazmabu parçayı Aleynalardan tek Tilki okusun başka Aleyna okumasın
önümüzdeki sezon formatımı değiştiriyorlar acaba popstar survivor yapsınlarDinleyipte yorum yap. Hemen önyargı ile yazma
Programdan şarkı yarışması oluyor hep. Ona damga vurdu ve albüm teklifi aldıönümüzdeki sezon formatımı değiştiriyorlar acaba popstar survivor yapsınlar
sesini biliyorum daha önce duymuştum yarışmada okumuştu sesine lafım yok ama bu tarz ses çok bulunuyorProgramdan şarkı yarışması oluyor hep. Ona damga vurdu ve albüm teklifi aldı
Bununla patladı:
Gerçekten çok güzel söylemiş
@Tolstoyevski mi parlak 😱Parlakların dokunulmazlığı var benim gözümde.
O kim be belirlesinAcunun kararı ya ondan
------
Walter White dan Polat Alemdar A Osmanlı böyle çökmedi
yarışmanın sorumlusu
https://twitter.com/x/status/1408180819731046406Kız Dora, İsmail yapamayınca parkur değiştirildi demiş sonra Dora yok demedim diye açıklama yapmış ; Steven canlı yayını açık unutup 2 Aleyna ya küfür etmiş ; kırmızı rakım canlı yayınında berkay la yaver dalgası geçilmiş Ayyy kaosları bitmedi bunlarınDora yı macun arayıp azarlamış diyolla@Dosi @dreamy @Angelica @serhatt @Turkuazz @Emre Ozansoy
Onu bilmiyorum ama YouTube'da gördüğüm Steven, Ayşe, Dora ve Berkay bekleme odasında, Steven Berkay'a yaver deyip o da yeveris tarzı birşey deyip kendi aralarında gülüşmelerini izledim. Fazlasından haberim yokKız Dora, İsmail yapamayınca parkur değiştirildi demiş sonra Dora yok demedim diye açıklama yapmış ; Steven canlı yayını açık unutup 2 Aleyna ya küfür etmiş ; kırmızı rakım canlı yayınında berkay la yaver dalgası geçilmiş Ayyy kaosları bitmedi bunlarınDora yı macun arayıp azarlamış diyolla@Dosi @dreamy @Angelica @serhatt @Turkuazz @Emre Ozansoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?