TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ama yine Aleyna söylendi? Kızın smsi tükenecek artık

Ayşe birinci olmasın Poyraz'a da razıyım

Okadar çok iyi kadın yarışmacılar gelip geçti. Onlar değilde Ayşe'nin başarmasını kaldıramam

Aynennnn ben de razıyım ona

Ya bence mavi ve kırmızı takımdan birer kişi finale çıkacak. Maviden Poyraz, kırmızıdan Aleyna veya İsmail.
Her ikisi de aynı takımdan olamaz bence.

Reactions: Dosi
Aynennnn ben de razıyım ona

Ya bence mavi ve kırmızı takımdan birer kişi finale çıkacak. Maviden Poyraz, kırmızıdan Aleyna veya İsmail.
Her ikisi de aynı takımdan olamaz bence.
Aleyna'yı yerler yakında
şu final oyununu oynasınlar artık

O yüzden sembol oyununu kazanması gerek. Nisa Bölükbaşı’nın kaderini yaşamaz umarım...
İsmail alsın. Ben onu hepsinden üst tutuyorum ve dokunulmaz olduğu sürece SMS hakkı saklanır. Aleyna için çok fazla SMS atılıp durdu, finalde varlık gösteremez. Bakalım yine Ayşe aday olur mu.

İsmail alsın. Ben onu hepsinden üst tutuyorum ve dokunulmaz olduğu sürece SMS hakkı saklanır. Aleyna için çok fazla SMS atılıp durdu, finalde varlık gösteremez. Bakalım yine Ayşe aday olur mu.
Aleyna alamazsa İsmail alsın zaten. Eğer Aleyna kazanırsa önceki potaların yorgunluğu geçecektir, statik bir oyun olabilirmiş sanırım.

İsmail ve Berkay kazanırsa Ayşe’nin ismini verir bence. Umarım girer potaya.

Reactions: Dosi
Aleyna alsa keşke ve Berkay desin
Dora kalsın isterim daha. Halk herşeyi çabuk unutuyor. Berkay'ın olayı kapanır artık yoksa.

Dora alacağını aldı eli boşta dönmeyecek neden berkay?
Takımını bıçakladı, Batuhan'ın elenmesinde payı var. Bir dediği diğerini tutmadı ve antipati topladı
------

Yalnız Berkay Dora’nın olduğu potada elenirse herkes için çok büyük şok olur.
Konseyi hayal edemiyorum.
İşte aday olup görmek istiyorum. Survivor Extra yorumcuları bile tek şansı Berkay dedi
Hazır Poyraz tek rakibim Berkay dedi, ozaman onunda ayağını kaydırsın

Bir günde değişmez bence adam “sevgi sıralamasına” göre isim söyleyecekmiş, İsmail der direkt.

İsmail beyciğim senin için gelsin.

Performans olarak düşünürsek Dora varken gitmesi rezalet olur, yine de pek üzülmem aklı başına gelir.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Berkay'ın ki 1 günde değişiyordu ama haklısın. Zaten Dora aday olduğu için çok farketmez herhalde. Baya bi yorumlar gelmiş 'sevgi sıralaması' için. O yorumları okumak bile zevkli