Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,953
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Sadece T3 değil Bütün adaya hakimmiş zamanında hey gidi günler @xdragxx
Eski Survivor harikaydı. NormaldirSadece T3 değil Bütün adaya hakimmiş zamanında hey gidi günler @xdragxx
Benim de izlediğim ilk ve galiba son Survivor o Türk-Yunan idi fakat onu Survivor’dan ziyade milli maç edasıyla izlemiştik 2005’li civardaydı galiba. O yarışmanın kazananı hayatını kaybetmişti daha sonradan.Eski Survivor harikaydı. Normaldir
Ben türk yayını olarak ilk Yunanistan ve Türkiye izlemiştim. Sonrasında devam edip bir kaç sene öncesine kadar kaçırmazdım
Eeee ben zaten her zaman Survivor benim için Taner ile birlikte bitti diyordum bunda şaşırılacak ne var ki Survivor'ı 2010-2012 yılları arası izledim sonrasında da bıraktım zaten Taner'den sonra 1-2 sezon daha izledim ama o zamanlar haftada sadece 2 gündü ve gerçek Survivor oydu
Acun All Star'a getirse izlermisin?Eeee ben zaten her zaman Survivor benim için Taner ile birlikte bitti diyordum bunda şaşırılacak ne var ki Survivor'ı 2010-2012 yılları arası izledim sonrasında da bıraktım zaten Taner'den sonra 1-2 sezon daha izledim ama o zamanlar haftada sadece 2 gündü ve gerçek Survivor oydu
Ödülleri 6 kişilik takıma 6 dilim baklava falandı. Böyle her şeyin suyu çıkmamıştı.
------
Özledik....
2 sene boyunca izledin mi 😱 Sonuçta ne bileyim şaşırma nedenim daima sinir bozucu attığın için ölümüne nefret ediyorsun sanıyordum Survivor’dan Bu sebeple şaşırdım, sonuçta eskinin bir hatrı olurduEeee ben zaten her zaman Survivor benim için Taner ile birlikte bitti diyordum bunda şaşırılacak ne var ki Survivor'ı 2010-2012 yılları arası izledim sonrasında da bıraktım zaten Taner'den sonra 1-2 sezon daha izledim ama o zamanlar haftada sadece 2 gündü ve gerçek Survivor oydu
Ödülleri 6 kişilik takıma 6 dilim baklava falandı. Böyle her şeyin suyu çıkmamıştı.
------
Özledik....
Fatih Terim'in Fenerbahçe hocası olması Taner'in Survivor'a geri dönmesinden daha olası.Acun All Star'a getirse izlermisin?
Daha da fazla olabilir ama o zamanlarki yarışmayla şimdiki yarışma arasında 180 derece fark var. O zamanki Acun ile şu anki Acun arasında da 180 derece fark var.2 sene boyunca izledin mi 😱 Sonuçta ne bileyim şaşırma nedenim daima sinir bozucu attığın için ölümüne nefret ediyorsun sanıyordum Survivor’dan Bu sebeple şaşırdım, sonuçta eskinin bir hatrı olurdu
Survivor yavaş yavaş Yetenek Sizsiniz gibi tükenmekte Acun Exxen'i için özel bir program yaparsa çağırır belkiFatih Terim'in Fenerbahçe hocası olması Taner'in Survivor'a geri dönmesinden daha olası.
------
Daha da fazla olabilir ama o zamanlarki yarışmayla şimdiki yarışma arasında 180 derece fark var. O zamanki Acun ile şu anki Acun arasında da 180 derece fark var.
İzleyenlere saygım var tabii ki ama yarışmaya tahammülüm yok. Bana göre izlenecek seviye değil ve o yüzden dosi izleyip üstüne artık analiz bile yaptığı için sinir bozucu atıyorum uğraşmak için
Kopyası hafif kalır bildiğin hırsızlık yapmış. Taner ne dese haklı o yüzden Yasin'eSurvivor yavaş yavaş Yetenek Sizsiniz gibi tükenmekte Acun Exxen'i için özel bir program yaparsa çağırır belki
Geçen sene Yasin, Taner'in kopyasıydı. Gerçi yakın arkadaşı. Pek şaşırmamak gerekir
Ha sen Yasin'i izledin yani?Kopyası hafif kalır bildiğin hırsızlık yapmış. Taner ne dese haklı o yüzden Yasin'e
Taner Acun'a 10 kez sövdü hem de ağır bir şekilde
Taner sayesinde izledim Yaptığı hırsızlıkları gördüm yani. Konuşması ve bum diyişi bildiğin hırsızlıkHa sen Yasin'i izledin yani?
Taner olayına tam hakim değilim ama geçen Acun'a büyük bir laf atan Erken Petekkaya hâlâ yayınlanan dizide yer alıyor
Geçen sene pandemi nedeni ile Survivor iyi izlendi. Acun buna güvendi ama bu sene çıta çok düştü. Bundan dolayı All Star işine girişecek ama o eski oranlar olmaz artık
Sen daha Taner'i takip mi ediyorsun yoksa 😱Taner sayesinde izledim Yaptığı hırsızlıkları gördüm yani. Konuşması ve bum diyişi bildiğin hırsızlık
Erkan Petekkaya'nın dedikleri Taner'in dediklerinin yannıda çok masum kalır o iş olmaz.
Arada sırada bakıyorum sosyal medyada güldürüyor halaSen daha Taner'i takip mi ediyorsun yoksa 😱
Yaaa o Yasin bırakmadığı program kalmadı. Adam düzgün Türkçe konuşurken Masterchef zamanı Türkçesi değişti, sonra öyle devam etti
Taner'in taklidi bile iş yapıyor. Ekranlarda iyi tutundu Klipte çekti, en son bir film için adı geçiyordu. Burda aslı taktitini yaşatır durumu olduArada sırada bakıyorum sosyal medyada güldürüyor hala
Tamam işte tüm konuşmaları Taner'den çalıntı
Taner aklını çalıştırsa Yasin ekmek bile yiyemezdi Survivor sonrası psikolojisi bozulup Acun ile kötü olunca ekranlara çıkamaz hale geldiTaner'in taklidi bile iş yapıyor. Ekranlarda iyi tutundu Klipte çekti, en son bir film için adı geçiyordu. Burda aslı taktitini yaşatır durumu oldu
Yasin yavaş yavaş ilerledi ama önce bi evlilik programına geldi, orda pek ses getirmedi ama sonra Yemekteyiz ve Masterchef olup o programda adından söz edince Survivor yolu göründüTaner aklını çalıştırsa Yasin ekmek bile yiyemezdi Survivor sonrası psikolojisi bozulup Acun ile kötü olunca ekranlara çıkamaz hale geldi
Bu oyunu Ayşe alabilir. İsmail yine engel olur umarımPoyrettin 3-0 yenildi