TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

kız batuş nasıl elendi eli yüzü düzgün parlak oğlanı hangi kem gözlü eledi :(
acun hep aynı senaryoyu uyguluyor her yıl son 7 de yarışmanın sivrilen sevilen ismini yolluyor 2011 de seda aktuğulucum ( <3 ) ; 2018 de hakan hatipoğlu ; geçen yıl nisa bu yıl batuşu eledi hala izliyorlar bir de bu programı yazık..... @Dosi @Angelica

Sorma harcadılar çocuğu yaa:(
------

Batuhan belki de bu sezon en sevmediğim yarışmacıların başında geliyordu ama elenmesine sevinemedim bile. Herkesin son 4, hatta son 2'ye koyduğu adam 7. olarak veda etti. Poyraz'a zamanında söylediği laflar, içi boş konuşmaları (garanti sayımsın, çıkıp kolye alacam) vs yüzünden sevmiyordum ama Aleyna'dan önce gitmeyi de hak etmedi.

Bir de Batuhan iyice garanti sayımız olmuştu biz şimdi nasıl eğleneceğiz. :A İşin şakası bir yana Batuhan dün konseyde herkese soğuk davrandı, diğer yarışmacıların yaptığı gibi Acun'a teşekkür etmeden çok üzücü bir şekilde ayrıldı. Belli ki sadece elenmesine değil, bu pota onu rahatsız etti.

İki kadın yarışmacının aile olaylarının da devreye girmesiyle rekabet geçen haftadan beri daha da arttı. Üç isim de açıklandığında bu hafta Aleyna gider diyordum ama maşallah kendisi o kadar rahattı ki konseyde gülüyordu. Batuhan ve Ayşe, potanın stresini sonuna kadar yaşarken Aleyna'nın o rahat ve sürekli gülen tavrı mağdur edebiyatının tuttuğunu bilmesinin rahatlığıydı. Cumartesi günkü konseyde bile ben şöyle kadınım, beni karşı takımda dışladılar, bana şöyle yaptılar, herkesin içinde kötü konuma düştüm vs gibi konuştu. Aşırı rahatsız etti beni.

Son 4 Poyraz, Ayşe, Aleyna ve Berkay olur gibi geliyor bana bu saatten sonra. Aleyna'yı asla son 4'e eklemezdim ama hem Acunmedya'nın yarattığı rekabet hem de sms baya işlerine geldi. İsmail'i saymıyorum son 4'te çünkü son zamanlarda çok düştü. Batuhan'ın gidişiyle daha da sarsılacak gibi.
------

Bu dün benim de dikkatimi çekti ama geçen sene resmen tüm Türkiye her gün Survivor izledi hem reytingde çok iyiydi hem de sosyal medyada. İnsanlar çok merak ediyordu biz burada her gün evdeyken onlar neler yapıyor diye. :A Bu sene böyle olması normal geldi ya bu oranların. Acun bu sene Survivor'da bir çok konuda çuvalladı maalesef.
------

Eee öyle dedi ne var dün sormasında? Carolina ile aşk mı yaşıyorlar sanki? İki insan yakın olunca hemen aşık iması aşırı sıkıcı ona bakılırsa Yunanlılarda Ilias ve Ayşe de birbirine yakın davranıyor.

Poyraz Carolina ile bağ kurmuş olabilir buna hemen aşka bağlaman aşırı saçma.

Sen durumu anlamamışsın Özgür Caterine Poyrazla Poyrazda onunla ilgilendi Poyraz özellikle sonucu bana söyle abi demiş hoşlandı ki kızla sordu vede konseyde Acun sorduğunda terler döktü boşuna dökmedi herhalde demi :D

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: xemrexxx