TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ay bu totoş @xemrexxx e ne bakıyorsun her Batuhancı gibi algı yapmış Poyraz geldiğinde ya da Ayşe geldiğinde 100K'yı görmüştü. :A
------

Dün sana dedim ya Poyraz ya Berkay alır diye. :A Poyraz almış diyor tüm sayfalar. :Z
Geçen sene milyonu gördü be 100 k ne koca takıma 😱

Ay bu totoş @xemrexxx e ne bakıyorsun her Batuhancı gibi algı yapmış Poyraz geldiğinde ya da Ayşe geldiğinde 100K'yı görmüştü. :A
------

Dün sana dedim ya Poyraz ya Berkay alır diye. :A Poyraz almış diyor tüm sayfalar. :Z
Geçen hafta patlamıştı ama o sayfalar :A

Geçen sene milyonu gördü be 100 k ne koca takıma 😱
Geçen seneyle bu seneyi bir tutmak senin gibi birine yakışmadı bu sene reytingleri düşük bir kere. Geçen sene herkes evlerindeydi ve her gün Survivor vardı başka seçenek yoktu. :A Bari biraz düzgün salla. :A
Geçen hafta patlamıştı ama o sayfalar :A
Genelde zaten Poyraz, Berkay ve İsmail arasında geçtiği için dokunulmazlıklar hep bu isimleri tahmin olarak yazıyorlar arada patlıyorlar ama bugün belli Poyraz alacak. :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Geçen seneyle bu seneyi bir tutmak senin gibi birine yakışmadı bu sene reytingleri düşük bir kere. Geçen sene herkes evlerindeydi ve her gün Survivor vardı başka seçenek yoktu. :A Bari biraz düzgün salla. :A

Genelde zaten Poyraz, Berkay ve İsmail arasında geçtiği için dokunulmazlıklar hep bu isimleri tahmin olarak yazıyorlar arada patlıyorlar ama bugün belli Poyraz alacak. :Z
Heyatım Poyraz geçen sene mert in uyguladığı taktiği uyguladı başarılı oldu ama realitysi yok berkay da bir sercan değil iticilikte :A çöktü macun

Berkay alsında yine ortalık karışsın :A

Bir röportajında sanki söylemişti ya da ben öyle hatırlıyorum bilmiyorum. :A

Batuhancılar zaten net İsmail destekleyecek. Batuhan elendikten sonraki Yaay röportajında sadece İsmail abi favorim ve o hak ediyor finali demiş. :A Aleyna'yı saymamasına şaşırdım. :A O da farkında bence bazı şeylerin ama işte elendikten sonra anlamanın bir anlamı yok. :A
------
Yanlış hatırlıyorsun demek ki :A

Bugün canlı yayında zaten İsmail şampiyon olamazsa Aleyna olsun demiş. İlk çıktığında olayın şokuyla dememesi normal ki İsmail’le daha yakın zaten bariz. :A Aleyna Ç. de sadece Aleyna K’nın ismini vermişti. :A

Berkay alsında yine ortalık karışsın :A
Kaos sevdiğim için kazansın derdim ama son 10 gün Poyraz iyice vites artırsın. :Z
Ne var bunda ogeday olmuş, Yunanlarla yapılan son sezondaki çocuk şampiyon olmuş (adını bile unuttum), Cemalcan olmuş yani Poyraz da olur :A
Ogeday da Cemalcan da gayet iyiydi kudurma. :A

Al bak bu da bir önceki sallamanın cevabı. :Z

4641818D-A51E-422C-BA56-B6CC22245FB5.jpeg

• Güldürdün
Yanlış hatırlıyorsun demek ki :A

Bugün canlı yayında zaten İsmail şampiyon olamazsa Aleyna olsun demiş. İlk çıktığında olayın şokuyla dememesi normal ki İsmail’le daha yakın zaten bariz. :A Aleyna Ç. de sadece Aleyna K’nın ismini vermişti. :A
Survivor bataklığı bazen kafamı karıştırıyor olabilir o kadar. :A

Bugün yaptığı yayına da şaşırdım normalde sosyal medya yasakları oluyor elenen yarışmacıların. :A Aleyna'yı dedi mi bilmiyorum izlemedim ama Batu Aley'e soğuk bir şekilde gitti gibi hissettim. :A

Bugünkü oyunda Aleyna’nın Batuhan'la konuşmasına ne diyorsun. :A Hayalini görüyor herhalde iyi değil bu kız. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Survivor bataklığı bazen kafamı karıştırıyor olabilir o kadar. :A

Bugün yaptığı yayına da şaşırdım normalde sosyal medya yasakları oluyor elenen yarışmacıların. :A Aleyna'yı dedi mi bilmiyorum izlemedim ama Batu Aley'e soğuk bir şekilde gitti gibi hissettim. :A

Bugünkü oyunda Aleyna’nın Batuhan'la konuşmasına ne diyorsun. :A Hayalini görüyor herhalde iyi değil bu kız. :A
Yayında söyledi Acun jest yapmış normalde bir haftalık bir yasak oluyormuş elenenler için. :A

Güldüm bu sefer :A Sonra suya atladı, içine Nisa Bölükbaşı kaçmış gibi son iki bölümdür. :A Sembol finalinde kaderleri benzemesin...

Nekadar düşünceli :bhr:
Poyraz geçen hafta “son dörtlüyü hak etmediklerini düşündüğü” için Batuhan ve Aleyna’yı söyleyeceğim demişti ama artık değiştirmiş. “sevgi sıralaması” yapmaya başlamış. Aleyna’nın oy potansiyelinden korkmuş gibi geldi. :A

• Güldürdün