Hazem
Favori Üye
Damla Ayşe'nin SMS oylamasında birinci çıktığını ağzından kaçırıyor. Hakan ve Mert'in surat ifadelerinden de anlaşılıyor bence bu bilginin doğru olduğu.
Vay be, bu Ayşe baya baya ilerliyor. Poyraz fanlarının desteğide olmuştur elbet bu oylamada Batuhan veya Aleyna elensin diye.Damla Ayşe'nin SMS oylamasında birinci çıktığını ağzından kaçırıyor. Hakan ve Mert'in surat ifadelerinden de anlaşılıyor bence bu bilginin doğru olduğu.
Olabilir ama ilk oylamada da Batuhan ve İsmail fanlarının desteği Aleyna'ya olmuştu, ona rağmen geçememiş. Şaşırdım açıkçası çünkü ben Aleyna birinci çıkmıştır diye düşünüyordum.Vay be, bu Ayşe baya baya ilerliyor. Poyraz fanlarının desteğide olmuştur elbet bu oylamada Batuhan veya Aleyna elensin diye.
İlkinde de Ayşe'nin birinci olduğundan eminmiyiz?Buna göre son iki SMS sonuçları şu şekilde olmuştur:
1. Ayşe
2. Aleyna
3. Steven
1. Ayşe
2. Aleyna
3. Batuhan
------
Olabilir ama ilk oylamada da Batuhan ve İsmail fanlarının desteği Aleyna'ya olmuştu, ona rağmen geçememiş. Şaşırdım açıkçası çünkü ben Aleyna birinci çıkmıştır diye düşünüyordum.
Damla'nın sözlerinden bu anlaşılıyor. Sıcağı sıcağına bu olaylardan sonra Ayşe birinci çıktı diyor.İlkinde de Ayşe'nin birinci olduğundan eminmiyiz?
Kadın şampiyon istedik hep ama ikiside haketmiyor.
Güzelleri kaçırdın 😡 1 oy ile elenenler oldu kıl payı.
Batının yayını tek başına maviler in canlı yayınını geçmişPota heyecanı, Batuhan’ın gidişi, oyunda hiç sayı alamaması psikolojik olarak etkiledi kadını 😔
Sedefren güzel Poyraz sen de haklısınBatuhan'dan ala itici mi var. Adanın her anlamda en iyisi Poyraz, çatla.
Bana daha çok son pota için geldi gibi.Damla'nın sözlerinden bu anlaşılıyor. Sıcağı sıcağına bu olaylardan sonra Ayşe birinci çıktı diyor.
Ya İsmail'in son oyunu çok şansız oldu. Baya önden geldi ama top hep çıktı :SPoyraz ın Ayşe te bilerek verdiği sayılar çok komik
Yine aynısı olduYa İsmail'in son oyunu çok şansız oldu. Baya önden geldi ama top hep çıktı :S
Kapattım benYine aynısı oldu
4-4 olduKapattım ben
Twitter'da skor bakarım artık.
En azından Dora var. Bu saatten sonra isimler pek önemli değil.
Ben stres yaparım. Baksam mı acaba. Yok yok bakmayayım4-4 oldu
Yani yaşlı başlı kadınsın tansiyon aleti ile izleBen stres yaparım. Baksam mı acaba. Yok yok bakmayayım
Tansiyon fırlarsa sarımsak, inerse tuzlu ayran ile haledyorumYani yaşlı başlı kadınsın tansiyon aleti ile izle
Nazarlık olsun. Yine Aleyna der hangisi alırsa. İsmail dense bile gidecek isim belli . SMS gitmesin, yarın alıp Ayşe veya Berkay desinTüh be, yaverler sahibi kaldı
Ay bu totoş @xemrexxx e ne bakıyorsun her Batuhancı gibi algı yapmış Poyraz geldiğinde ya da Ayşe geldiğinde 100K'yı görmüştü.
Dün sana dedim ya Poyraz ya Berkay alır diye. Poyraz almış diyor tüm sayfalar.Nazarlık olsun. Yine Aleyna der hangisi alırsa. İsmail dense bile gidecek isim belli . SMS gitmesin, yarın alıp Ayşe veya Berkay desin
------
Madem Poyraz ve Berkay mücadelesi, bugünlük bu kadar Survivor yeter