oylar ismaile artıkınGelmişsin 😱
Twitter'da ki etiketine cevap yazacaktım daha.
Sorma harcandı
oylar ismaile artıkınGelmişsin 😱
Twitter'da ki etiketine cevap yazacaktım daha.
Sorma harcandı
Acun onu da harcar yoksa benimde tek favorim o kaldı. Umarım artık performansınıda yükseltir.oylar ismaile artıkın
İyi yapmışsın. Batuhan harcandı ya, Ayşe ve Aleyna çekişmesinden daha reyting elde edilmesi için yanlarına kim gelse harcanıyor
kırmızı takımdan 1 kişi kaldı tüm takımın oyuna rağmen harcanırsa macunun şikesi iyice su yüzüne çıkarAcun onu da harcar yoksa benimde tek favorim o kaldı. Umarım artık performansınıda yükseltir.
Bence insanlar artık Aleyna'yı kırmızı, Berkay'ı mavi olarak görmektekırmızı takımdan 1 kişi kaldı tüm takımın oyuna rağmen harcanırsa macunun şikesi iyice su yüzüne çıkar
bana batuhanın elenmesi pek gerçekçi gelmedi gerçi düzce belediye başkanı milletvekilleri ayşeye oy toplamış ama olsunBence insanlar artık Aleyna'yı kırmızı, Berkay'ı mavi olarak görmekte
Acun'un olayını bilmeyen yok
Ayşe hiç samimi gelmiyor. Bu kızı bu kadar öne çıkarmaları ilginç geliyorbana batuhanın elenmesi pek gerçekçi gelmedi gerçi düzce belediye başkanı milletvekilleri ayşeye oy toplamış ama olsun
macun bu sene tarafını çok belli ediyor poyrazla düet bile yaptı utanmasa dora yı da son 4 e koyacakAyşe hiç samimi gelmiyor. Bu kızı bu kadar öne çıkarmaları ilginç geliyor
Dora'yı herkes zayıf halka görüp dokunmuyor. Son 4 şaşırtmazmacun bu sene tarafını çok belli ediyor poyrazla düet bile yaptı utanmasa dora yı da son 4 e koyacak
berkayla poyraz gitsin yeterli bnm için : ayşe zaten 20 yaşında büyüyünce programı izler utanıp ağlar o zatenDora'yı herkes zayıf halka görüp dokunmuyor. Son 4 şaşırtmaz
Berkay giderde diğerleri çivi çakar 😡berkayla poyraz gitsin yeterli bnm için : ayşe zaten 20 yaşında büyüyünce programı izler utanıp ağlar o zaten
Ayy keşke gelmeseydin.ss Poyraz'a biat et yoksa geri yollarım seni.berkayla poyraz gitsin yeterli bnm için : ayşe zaten 20 yaşında büyüyünce programı izler utanıp ağlar o zaten
aslında kızlarla bir potaya girmeli poyrazBerkay giderde diğerleri çivi çakar 😡
iticileri sevmiyorumAyy keşke gelmeseydin.ss Poyraz'a biat et yoksa geri yollarım seni.
Acun kıymaz ona, Aleyna'ya yol gösteriraslında kızlarla bir potaya girmeli poyraz
------
iticileri sevmiyorum
dora ile berkay gidici de son 4 te nolur sürpriz benceAcun kıymaz ona, Aleyna'ya yol gösterir
Güzelleri kaçırdın 😡 1 oy ile elenenler oldu kıl payı.neyse bölüm başladı ben kaçtım yarın gelirim @The_Erinch çikolatalara etiketle beni ; etiketlerin %75 i @Aserat tan gelmiş gelmez olaydım dedim
Batuhan'dan ala itici mi var. Adanın her anlamda en iyisi Poyraz, çatla.aslında kızlarla bir potaya girmeli poyraz
------
iticileri sevmiyorum
Pota heyecanı, Batuhan’ın gidişi, oyunda hiç sayı alamaması psikolojik olarak etkiledi kadını 😔