oylar ismaile artıkınGelmişsin 😱
Twitter'da ki etiketine cevap yazacaktım daha.
Sorma harcandı![]()
oylar ismaile artıkınGelmişsin 😱
Twitter'da ki etiketine cevap yazacaktım daha.
Sorma harcandı![]()
Acun onu da harcaroylar ismaile artıkın![]()
İyi yapmışsın. Batuhan harcandı ya, Ayşe ve Aleyna çekişmesinden daha reyting elde edilmesi için yanlarına kim gelse harcanıyor
kırmızı takımdan 1 kişi kaldı tüm takımın oyuna rağmen harcanırsa macunun şikesi iyice su yüzüne çıkarAcun onu da harcaryoksa benimde tek favorim o kaldı. Umarım artık performansınıda yükseltir.
Bence insanlar artık Aleyna'yı kırmızı, Berkay'ı mavi olarak görmektekırmızı takımdan 1 kişi kaldı tüm takımın oyuna rağmen harcanırsa macunun şikesi iyice su yüzüne çıkar![]()
bana batuhanın elenmesi pek gerçekçi gelmediBence insanlar artık Aleyna'yı kırmızı, Berkay'ı mavi olarak görmekte
Acun'un olayını bilmeyen yok![]()
Ayşe hiç samimi gelmiyor. Bu kızı bu kadar öne çıkarmaları ilginç geliyorbana batuhanın elenmesi pek gerçekçi gelmedigerçi düzce belediye başkanı milletvekilleri ayşeye oy toplamış ama olsun
![]()
macun bu sene tarafını çok belli ediyor poyrazla düet bile yaptı utanmasa dora yı da son 4 e koyacakAyşe hiç samimi gelmiyor. Bu kızı bu kadar öne çıkarmaları ilginç geliyor![]()
Dora'yı herkes zayıf halka görüp dokunmuyor. Son 4 şaşırtmazmacun bu sene tarafını çok belli ediyor poyrazla düet bile yaptı utanmasa dora yı da son 4 e koyacak![]()
berkayla poyraz gitsin yeterli bnm için :Dora'yı herkes zayıf halka görüp dokunmuyor. Son 4 şaşırtmaz![]()
Berkay giderde diğerleri çivi çakar 😡berkayla poyraz gitsin yeterli bnm için :ayşe zaten 20 yaşında büyüyünce programı izler utanıp ağlar o zaten
Ayy keşke gelmeseydin.ss Poyraz'a biat et yoksa geri yollarım seni.berkayla poyraz gitsin yeterli bnm için :ayşe zaten 20 yaşında büyüyünce programı izler utanıp ağlar o zaten
aslında kızlarla bir potaya girmeli poyrazBerkay giderde diğerleri çivi çakar 😡
iticileri sevmiyorumAyy keşke gelmeseydin.ss Poyraz'a biat et yoksa geri yollarım seni.![]()
Acun kıymaz ona, Aleyna'ya yol gösteriraslında kızlarla bir potaya girmeli poyraz
------
iticileri sevmiyorum![]()
dora ile berkay gidici de son 4 te nolur sürpriz benceAcun kıymaz ona, Aleyna'ya yol gösterir![]()
Güzelleri kaçırdın 😡 1 oy ile elenenler oldu kıl payı.neyse bölüm başladı ben kaçtım yarın gelirim @The_Erinch çikolatalara etiketle beni ; etiketlerin %75 i @Aserat tan gelmiş gelmez olaydım dedim![]()
![]()
Batuhan'dan ala itici mi var.aslında kızlarla bir potaya girmeli poyraz
------
iticileri sevmiyorum![]()
Pota heyecanı, Batuhan’ın gidişi, oyunda hiç sayı alamaması psikolojik olarak etkiledi kadını 😔