TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Poyraz geçen hafta “son dörtlüyü hak etmediklerini düşündüğü” için Batuhan ve Aleyna’yı söyleyeceğim demişti ama artık değiştirmiş. “sevgi sıralaması” yapmaya başlamış. Aleyna’nın oy potansiyelinden korkmuş gibi geldi. :A
Ama yine Aleyna söylendi? Kızın smsi tükenecek artık :A
Ayşe birinci olmasın Poyraz'a da razıyım :A
Okadar çok iyi kadın yarışmacılar gelip geçti. Onlar değilde Ayşe'nin başarmasını kaldıramam :T:

Ama yine Aleyna söylendi? Kızın smsi tükenecek artık :A
Ayşe birinci olmasın Poyraz'a da razıyım :A
Okadar çok iyi kadın yarışmacılar gelip geçti. Onlar değilde Ayşe'nin başarmasını kaldıramam :T:
Aynennnn ben de razıyım ona :A

Ya bence mavi ve kırmızı takımdan birer kişi finale çıkacak. Maviden Poyraz, kırmızıdan Aleyna veya İsmail. :A Her ikisi de aynı takımdan olamaz bence. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynennnn ben de razıyım ona :A

Ya bence mavi ve kırmızı takımdan birer kişi finale çıkacak. Maviden Poyraz, kırmızıdan Aleyna veya İsmail. :A Her ikisi de aynı takımdan olamaz bence. :A
Aleyna'yı yerler yakında :A şu final oyununu oynasınlar artık :A

O yüzden sembol oyununu kazanması gerek. Nisa Bölükbaşı’nın kaderini yaşamaz umarım...
İsmail alsın. Ben onu hepsinden üst tutuyorum ve dokunulmaz olduğu sürece SMS hakkı saklanır. Aleyna için çok fazla SMS atılıp durdu, finalde varlık gösteremez. Bakalım yine Ayşe aday olur mu.

İsmail alsın. Ben onu hepsinden üst tutuyorum ve dokunulmaz olduğu sürece SMS hakkı saklanır. Aleyna için çok fazla SMS atılıp durdu, finalde varlık gösteremez. Bakalım yine Ayşe aday olur mu.
Aleyna alamazsa İsmail alsın zaten. Eğer Aleyna kazanırsa önceki potaların yorgunluğu geçecektir, statik bir oyun olabilirmiş sanırım.

İsmail ve Berkay kazanırsa Ayşe’nin ismini verir bence. Umarım girer potaya. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aleyna alamazsa İsmail alsın zaten. Eğer Aleyna kazanırsa önceki potaların yorgunluğu geçecektir, statik bir oyun olabilirmiş sanırım.

İsmail ve Berkay kazanırsa Ayşe’nin ismini verir bence. Umarım girer potaya. :A
Aleyna alsa keşke ve Berkay desin :A Dora kalsın isterim daha. Halk herşeyi çabuk unutuyor. Berkay'ın olayı kapanır artık yoksa.

Dora alacağını aldı eli boşta dönmeyecek neden berkay?
Takımını bıçakladı, Batuhan'ın elenmesinde payı var. Bir dediği diğerini tutmadı ve antipati topladı
------

Yalnız Berkay Dora’nın olduğu potada elenirse herkes için çok büyük şok olur. :A Konseyi hayal edemiyorum. :A
İşte aday olup görmek istiyorum. Survivor Extra yorumcuları bile tek şansı Berkay dedi :A Hazır Poyraz tek rakibim Berkay dedi, ozaman onunda ayağını kaydırsın :A

Takımını bıçakladı, Batuhan'ın elenmesinde payı var. Bir dediği diğerini tutmadı ve antipati topladı
------

İşte aday olup görmek istiyorum. Survivor Extra yorumcuları bile tek şansı Berkay dedi :A Hazır Poyraz tek rakibim Berkay dedi, ozaman onunda ayağını kaydırsın :A
Bir günde değişmez bence adam “sevgi sıralamasına” göre isim söyleyecekmiş, İsmail der direkt. :A
İsmail beyciğim senin için gelsin. :A

Performans olarak düşünürsek Dora varken gitmesi rezalet olur, yine de pek üzülmem aklı başına gelir. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bir günde değişmez bence adam “sevgi sıralamasına” göre isim söyleyecekmiş, İsmail der direkt. :A

Performans olarak düşünürsek Dora varken gitmesi rezalet olur, yine de pek üzülmem aklı başına gelir. :A
Berkay'ın ki 1 günde değişiyordu ama haklısın. Zaten Dora aday olduğu için çok farketmez herhalde. Baya bi yorumlar gelmiş 'sevgi sıralaması' için. O yorumları okumak bile zevkli :A