The_Erinch
Favori Üye
Ben de bu sene Survivor ı bir kadının kazanmasından yanayım.Şayet @Emre Ozansoy şampiyon olamaz iseElif;Aycan ikilisinin Yanında Bugünden itibaren Evrimi ekliyorum millet.
Not: 3. Sırada Evrim; hemen iştahlanmayın @dreamy ve @DarkLegenD![]()
Daha öncede yazdım; Gönüllüler şuan Yasinin destekleyerek(fragmana göre konuşuyorum) hepsi kendi ayaklarına sıkarak Barışı pick yaptırıyor.
Nisa zaten(gene fragmana göre konuşuyorum) Barışa tavrı ile çoktan intihar etti.
O nedenle Aycan (@Maskeli Fedai ) ve Elifden sonra Kadırgalıyı destekliyorum.
Haydi Hayırlısı Olsun Bakalım.
İnşallah Bu Senede Bir Bayan Kazanır Yarışmayı.
@vadikızı @Emre Ozansoy @MasacRE @Hachiko @12.Adam @eskici @xemrexxx
Nisa Barış’a verdiği ayarla gönüllerimizi fethettiElif;Aycan ikilisinin Yanında Bugünden itibaren Evrimi ekliyorum millet.
Daha öncede yazdım; Gönüllüler şuan Yasinin destekleyerek(fragmana göre konuşuyorum) hepsi kendi ayaklarına sıkarak Barışı pick yaptırıyor.
Nisa zaten(gene fragmana göre konuşuyorum) Barışa tavrı ile çoktan intihar etti.
@vadikızı @Emre Ozansoy @MasacRE @Hachiko @12.Adam @eskici @xemrexxx @hayret bi şey
Ben de Nisa’yı destekliyorum haddini bilnisa yı kim destekler anca sıvaları tutmayan @MasacRE @Sherlock falan bir de ekürileri @Maskeli Fedai![]()
Olm tamam Barışı vuracazda sende gidisyorsun Nisa üzerindenNisa Barış’a verdiği ayarla gönüllerimizi fethetti![]()
sen etkisiz elemansınBen de Nisa’yı destekliyorum haddini bil![]()
@xemrexxx bunlara nisa büyüsü yapılmışBen de Nisa’yı destekliyorum haddini bil![]()
Nisa reis kraldırOlm tamam Barışı vuracazda sende gidisyorsun Nisa üzerinden![]()
![]()
![]()
Hoşt
Barış’ı ben de sevmiyorum umrumda değil kendisi.Barış yaptığı pisliklerle kendi kafasına sıktı ama nedense bunları kimse görmüyorherkese inat Barış’ı şampiyon yaptırmayacağız
@MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @Özgür
Evet adak adıyorum Evrim ilk ikiye girerse avatarım yarışma bitene kadar Evrim olacak.Elif;Aycan ikilisinin Yanında Bugünden itibaren Evrimi ekliyorum millet.
@vadikızı @Emre Ozansoy @MasacRE @Hachiko @12.Adam @eskici @xemrexxx @hayret bi şey
bu da tiktacıydu
Niye gözü kapalı yener ?Nisa kör mü ki ?Nisa gözü kapalı yener Aycan'ı![]()
Evet adak adıyorum Evrim ilk ikiye girerse avatarım yarışma bitene kadar Evrim olacak.![]()
Benim anlamadığım nokta da bu işteBarış’ı ben de sevmiyorum umrumda değil kendisi.Sadece Nisa’nın bu hareketiyle Barış’ın daha da güçlendiğini ve kendisini de tehlikeye attığını söyledim.
![]()
Cemal Can ve Nisa’dan bahsediyorsun sanırımŞampiyon ve Queen nasıl da yakışır zirveye.![]()