TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ben yıllardır Survivor takip eden biriyim sosyal medyada bu zamana kadar söylenen hiçbir şey doğru çıkmadı. Zaten böyle şeylerin söylenmesini de doğru bulmuyorum spoiler gibi geliyor bana. Akşam izleyip öğrenmem ve o heyecanı yaşamam daha güzel.
hersene engellemekten yorulurdum o bilgi sayfalarını neyseki busene çok azlar çünkü acun ciddi tepelerine biniyor.

bende sana kesinlikle katılıyorum; herşeyi zamanında öğrenmek en doğrusu ve keyiflisi.
elimden geldiğince tahmin yada kesin bilgi yazan sayfaların hepsini engellerim birdaha karşıma çıkmasınlar diye.

• Beğendim
Reactions: Özgür
Size bilgi getirdim arkadaşlar akşam ki konseyde açıklanacak elenen kişi Ezgiymiş twiitterde bir sayfa var takipçilerinin dediğine göre dedikleri hep çıkıyormuş o yüzden Ezgiye kesin elendi deniyor diğer konuda ise Barışla Yasin arasındaki mesele de ödülden ikiside mahrum kalacak birbirlerinden özür dileyecek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama söyleyeyim dedim :D

@The_Erinch @Emre Ozansoy @MasacRE @Hachiko @12.Adam @eskici @xemrexxx @hayret bi şey @Özgür @Maskeli Fedai @Sherlock
ezgi elensin; ünlüleri tutan biri olarak ezgininde elenmesini isterim. zaten bunca zaman ezgi yokken kazandık. gitsin ödüllerden bir pay daha azalır :X ( ne gaddarım beee )

Ezgi elenir belki ama bu durum onların bunu bildiği anlamına gelmez :A kafalarından sallıyorlar bazen tutuyor işte :A

ezgi elensin; ünlüleri tutan biri olarak ezgininde elenmesini isterim. zaten bunca zaman ezgi yokken kazandık. gitsin ödüllerden bir pay daha azalır :X ( ne gaddarım beee )

Valla bilmiyorum twiitterde okuyunca paylaşmak istedim ama @Özgür ile ikinizin sevmediğini bilsem paylaşmazdım bir daha paylaşım yapmam

Valla bilmiyorum twiitterde okuyunca paylaşmak istedim ama @Özgür ile ikinizin sevmediğini bilsem paylaşmazdım bir daha paylaşım yapmam
yok be canım; paylaş ne olacak ki; sne burda paylaşmasanda dolaylı olarak zaten sosyal medyada önümüze çıkıyor sorun yok(kendi adıma yazdım)

hersene engellemekten yorulurdum o bilgi sayfalarını neyseki busene çok azlar çünkü acun ciddi tepelerine biniyor.

bende sana kesinlikle katılıyorum; herşeyi zamanında öğrenmek en doğrusu ve keyiflisi.
elimden geldiğince tahmin yada kesin bilgi yazan sayfaların hepsini engellerim birdaha karşıma çıkmasınlar diye.
En doğrusu cidden abi izleme keyfimiz kaçıyor öyle olunca. :A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
:D sağol abi sevmediğiniz durumu gözünüze sokmanın anlamı yok ben biraz da sohbet ederiz diye paylaşmıştım öyle olmayacak
Yok abla paylaşabilirsin yine belki bilgi okumak isteyen vardır ama beni etiketlemezsin ben spoiler olarak görüyorum çünkü. :A Yoksa ben görmek istemiyorum diye paylaşamaman gibi bir isteğim olamaz.

Elif;Aycan ikilisinin Yanında Bugünden itibaren Evrimi ekliyorum millet.
Not: 3. Sırada Evrim; hemen iştahlanmayın @dreamy ve @DarkLegenD :X :X

Daha öncede yazdım; Gönüllüler şuan Yasinin destekleyerek(fragmana göre konuşuyorum) hepsi kendi ayaklarına sıkarak Barışı pick yaptırıyor.

Nisa zaten(gene fragmana göre konuşuyorum) Barışa tavrı ile çoktan intihar etti.

O nedenle Aycan (@Maskeli Fedai ) ve Elifden sonra Kadırgalıyı destekliyorum.

Haydi Hayırlısı Olsun Bakalım.

İnşallah Bu Senede Bir Bayan Kazanır Yarışmayı.

@vadikızı @Emre Ozansoy @MasacRE @Hachiko @12.Adam @eskici @xemrexxx @hayret bi şey
Şimdilik bu isimleri desteklemeye devam et abi, sonra bunlar teker teker elenince ne de olsa Barış'a karşı Nisa'nın yanında olacaksın bizle beraber :A

Yok abla paylaşabilirsin yine belki bilgi okumak isteyen vardır ama beni etiketlemezsin ben spoiler olarak görüyorum çünkü. :A Yoksa ben görmek istemiyorum diye paylaşamaman gibi bir isteğim olamaz.
Aynen Melekcim burası forum istediğini paylaş lütfen. sadece özgürün dediği gibi spoiler tarzı ise beni etiketleme yeter; Survivor hakkında herşeyi paylaş.

• Beğendim
Reactions: Özgür