TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Benim anlamadığım nokta da bu işte :A Nisa bu hareketiyle kendini tehlikeye atıyor ama Barış yaptığı tüm karaktersizliklere rağmen kendini tehlikeye atmayı bırak daha da güçleniyor şaka gibi gerçekten :A
Aralarındaki fark Barış’ın yalnız olması işte. Onu yalnızlaştırdıkları için SMS’i artıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Size bilgi getirdim arkadaşlar akşam ki konseyde açıklanacak elenen kişi Ezgiymiş twiitterde bir sayfa var takipçilerinin dediğine göre dedikleri hep çıkıyormuş o yüzden Ezgiye kesin elendi deniyor diğer konuda ise Barışla Yasin arasındaki mesele de ödülden ikiside mahrum kalacak birbirlerinden özür dileyecek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama söyleyeyim dedim :D

@The_Erinch @Emre Ozansoy @MasacRE @Hachiko @12.Adam @eskici @xemrexxx @hayret bi şey @Özgür @Maskeli Fedai @Sherlock

Size bilgi getirdim arkadaşlar akşam ki konseyde açıklanacak elenen kişi Ezgiymiş twiitterde bir sayfa var takipçilerinin dediğine göre dedikleri hep çıkıyormuş o yüzden Ezgiye kesin elendi deniyor diğer konuda ise Barışla Yasin arasındaki mesele de ödülden ikiside mahrum kalacak birbirlerinden özür dileyecek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama söyleyeyim dedim :D

@The_Erinch @Emre Ozansoy @MasacRE @Hachiko @12.Adam @eskici @xemrexxx @hayret bi şey @Özgür @Maskeli Fedai @Sherlock
Ben yıllardır Survivor takip eden biriyim sosyal medyada bu zamana kadar söylenen hiçbir şey doğru çıkmadı. Zaten böyle şeylerin söylenmesini de doğru bulmuyorum spoiler gibi geliyor bana. Akşam izleyip öğrenmem ve o heyecanı yaşamam daha güzel.

Ben yıllardır Survivor takip eden biriyim sosyal medyada bu zamana kadar söylenen hiçbir şey doğru çıkmadı. Zaten böyle şeylerin söylenmesini de doğru bulmuyorum spoiler gibi geliyor bana. Akşam izleyip öğrenmem ve o heyecanı yaşamam daha güzel.

Biliyorum ben okuduklarıma göre sizlerle paylaşmak istedim ne kadar doğru bilemiyorum takip edenler her dediği çıkıyor o yüzden kesin dedikleri için yazayım dedim akşam anlayacağız bence spoilerde kalmıcak bu teori çıkıcak Ezgi gidecek

• Beğendim
Reactions: Özgür

Ezgi elenir belki ama bu durum onların bunu bildiği anlamına gelmez :A kafalarından sallıyorlar bazen tutuyor işte :A