Emre Ozansoy
Moderatör
Cemal Can ve Nisa’dan bahsediyorsun sanırım
Dikkat edersen Şampiyon ve Queen dedim...
Dedikoducu ve beceriksiz demedim.
Cemal Can ve Nisa’dan bahsediyorsun sanırım
Aralarındaki fark Barış’ın yalnız olması işte. Onu yalnızlaştırdıkları için SMS’i artıyor.Benim anlamadığım nokta da bu işte Nisa bu hareketiyle kendini tehlikeye atıyor ama Barış yaptığı tüm karaktersizliklere rağmen kendini tehlikeye atmayı bırak daha da güçleniyor şaka gibi gerçekten
Sen nasip et Yarabbim.Şampiyon ve Queen nasıl da yakışır zirveye.
Dikkat ettim ve Cemal Can’la Nisa’yı gördümDikkat edersen Şampiyon ve Queen dedim...
Dedikoducu ve beceriksiz demedim.
Hoşt sahtekarbu da tiktacıydu
Bu sebeple sms alıyor olması çok saçmaAralarındaki fark Barış’ın yalnız olması işte. Onu yalnızlaştırdıkları için SMS’i artıyor.
Muhteşem olmuş bu
Halk mağdur gibi görünenin ya da mağdurun yanında oluyor maalesef Geçen de Yunus Emre’nin oyları uçmuştuBu sebeple sms alıyor olması çok saçma
Halkın baya kafası karışık bu sene ünlülerde de en son Ezgi birinci olmuştuHalk mağdur gibi görünenin ya da mağdurun yanında oluyor maalesef Geçen de Yunus Emre’nin oyları uçmuştu
Hangi davranışları yüzünden gıcık kapar oldun?
Bu bilgiyi nasıl öğrendin? 😱Marc Anthony nin eviymiş Jennifer ablam iyi seçmiş zamanında
Düşünsene Barış ile Nisa son ikiye kalıyor.Forum 🔥 alıyor. @MasacRE @MasacRE @Sherlock @Emre Ozansoy @The_ErinchUnutma Barış Fİnale çıkarsa karşısında biri daha olacak 😉
Hangi yorumundan mesela?Yaptığı yorumlardan dolayı
Düşünsene Barış ile Nisa son ikiye kalıyor.Forum 🔥 alıyor. @MasacRE @MasacRE @Sherlock @Emre Ozansoy @The_Erinch
Hangi yorumundan mesela?
Ben yıllardır Survivor takip eden biriyim sosyal medyada bu zamana kadar söylenen hiçbir şey doğru çıkmadı. Zaten böyle şeylerin söylenmesini de doğru bulmuyorum spoiler gibi geliyor bana. Akşam izleyip öğrenmem ve o heyecanı yaşamam daha güzel.Size bilgi getirdim arkadaşlar akşam ki konseyde açıklanacak elenen kişi Ezgiymiş twiitterde bir sayfa var takipçilerinin dediğine göre dedikleri hep çıkıyormuş o yüzden Ezgiye kesin elendi deniyor diğer konuda ise Barışla Yasin arasındaki mesele de ödülden ikiside mahrum kalacak birbirlerinden özür dileyecek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama söyleyeyim dedim
@The_Erinch @Emre Ozansoy @MasacRE @Hachiko @12.Adam @eskici @xemrexxx @hayret bi şey @Özgür @Maskeli Fedai @Sherlock
Ben yıllardır Survivor takip eden biriyim sosyal medyada bu zamana kadar söylenen hiçbir şey doğru çıkmadı. Zaten böyle şeylerin söylenmesini de doğru bulmuyorum spoiler gibi geliyor bana. Akşam izleyip öğrenmem ve o heyecanı yaşamam daha güzel.
Ezgi elenir belki ama bu durum onların bunu bildiği anlamına gelmez kafalarından sallıyorlar bazen tutuyor işteSize bilgi getirdim arkadaşlar akşam ki konseyde açıklanacak elenen kişi Ezgiymiş twiitterde bir sayfa var takipçilerinin dediğine göre dedikleri hep çıkıyormuş o yüzden Ezgiye kesin elendi deniyor diğer konuda ise Barışla Yasin arasındaki mesele de ödülden ikiside mahrum kalacak birbirlerinden özür dileyecek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama söyleyeyim dedim
@The_Erinch @Emre Ozansoy @MasacRE @Hachiko @12.Adam @eskici @xemrexxx @hayret bi şey @Özgür @Maskeli Fedai @Sherlock