TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Elif;Aycan ikilisinin Yanında Bugünden itibaren Evrimi ekliyorum millet.
Not: 3. Sırada Evrim; hemen iştahlanmayın @dreamy ve @DarkLegenD :X :X

Daha öncede yazdım; Gönüllüler şuan Yasinin destekleyerek(fragmana göre konuşuyorum) hepsi kendi ayaklarına sıkarak Barışı pick yaptırıyor.

Nisa zaten(gene fragmana göre konuşuyorum) Barışa tavrı ile çoktan intihar etti.

O nedenle Aycan (@Maskeli Fedai ) ve Elifden sonra Kadırgalıyı destekliyorum.

Haydi Hayırlısı Olsun Bakalım.

İnşallah Bu Senede Bir Bayan Kazanır Yarışmayı.

@vadikızı @Emre Ozansoy @MasacRE @Hachiko @12.Adam @eskici @xemrexxx
Ben de bu sene Survivor ı bir kadının kazanmasından yanayım.Şayet @Emre Ozansoy şampiyon olamaz ise

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch

Daha öncede yazdım; Gönüllüler şuan Yasinin destekleyerek(fragmana göre konuşuyorum) hepsi kendi ayaklarına sıkarak Barışı pick yaptırıyor.

Nisa zaten(gene fragmana göre konuşuyorum) Barışa tavrı ile çoktan intihar etti.

@vadikızı @Emre Ozansoy @MasacRE @Hachiko @12.Adam @eskici @xemrexxx @hayret bi şey
Nisa Barış’a verdiği ayarla gönüllerimizi fethetti :A

• Güldürdün
Reactions: eskici

@vadikızı @Emre Ozansoy @MasacRE @Hachiko @12.Adam @eskici @xemrexxx @hayret bi şey
Evet adak adıyorum Evrim ilk ikiye girerse avatarım yarışma bitene kadar Evrim olacak. :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Barış’ı ben de sevmiyorum umrumda değil kendisi. :A Sadece Nisa’nın bu hareketiyle Barış’ın daha da güçlendiğini ve kendisini de tehlikeye attığını söyledim. :A
Benim anlamadığım nokta da bu işte :A Nisa bu hareketiyle kendini tehlikeye atıyor ama Barış yaptığı tüm karaktersizliklere rağmen kendini tehlikeye atmayı bırak daha da güçleniyor şaka gibi gerçekten :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy