The_Erinch
Favori Üye
Ben de bu sene Survivor ı bir kadının kazanmasından yanayım.Şayet @Emre Ozansoy şampiyon olamaz iseElif;Aycan ikilisinin Yanında Bugünden itibaren Evrimi ekliyorum millet.
Not: 3. Sırada Evrim; hemen iştahlanmayın @dreamy ve @DarkLegenD
Daha öncede yazdım; Gönüllüler şuan Yasinin destekleyerek(fragmana göre konuşuyorum) hepsi kendi ayaklarına sıkarak Barışı pick yaptırıyor.
Nisa zaten(gene fragmana göre konuşuyorum) Barışa tavrı ile çoktan intihar etti.
O nedenle Aycan (@Maskeli Fedai ) ve Elifden sonra Kadırgalıyı destekliyorum.
Haydi Hayırlısı Olsun Bakalım.
İnşallah Bu Senede Bir Bayan Kazanır Yarışmayı.
@vadikızı @Emre Ozansoy @MasacRE @Hachiko @12.Adam @eskici @xemrexxx
Nisa Barış’a verdiği ayarla gönüllerimizi fethettiElif;Aycan ikilisinin Yanında Bugünden itibaren Evrimi ekliyorum millet.
Daha öncede yazdım; Gönüllüler şuan Yasinin destekleyerek(fragmana göre konuşuyorum) hepsi kendi ayaklarına sıkarak Barışı pick yaptırıyor.
Nisa zaten(gene fragmana göre konuşuyorum) Barışa tavrı ile çoktan intihar etti.
@vadikızı @Emre Ozansoy @MasacRE @Hachiko @12.Adam @eskici @xemrexxx @hayret bi şey
Ben de Nisa’yı destekliyorum haddini bilnisa yı kim destekler anca sıvaları tutmayan @MasacRE @Sherlock falan bir de ekürileri @Maskeli Fedai
Olm tamam Barışı vuracazda sende gidisyorsun Nisa üzerindenNisa Barış’a verdiği ayarla gönüllerimizi fethetti
sen etkisiz elemansın @Forumdash ın tiktakları yani sen ve @serhatt sayılmazsınızBen de Nisa’yı destekliyorum haddini bil
@xemrexxx bunlara nisa büyüsü yapılmışBen de Nisa’yı destekliyorum haddini bil
Nisa reis kraldırOlm tamam Barışı vuracazda sende gidisyorsun Nisa üzerinden
Hoştsen etkisiz elemansın @Forumdash ın tiktakları yani sen ve @serhatt sayılmazsınız
@xemrexxx bunlara nisa büyüsü yapılmış
Büyü yapılmış birileri varsa onlar Barışçılardır
sen etkisiz elemansın @Forumdash ın tiktakları yani sen ve @serhatt sayılmazsınız
Barış’ı ben de sevmiyorum umrumda değil kendisi. Sadece Nisa’nın bu hareketiyle Barış’ın daha da güçlendiğini ve kendisini de tehlikeye attığını söyledim.Barış yaptığı pisliklerle kendi kafasına sıktı ama nedense bunları kimse görmüyor herkese inat Barış’ı şampiyon yaptırmayacağız @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @Özgür
Evet adak adıyorum Evrim ilk ikiye girerse avatarım yarışma bitene kadar Evrim olacak.Elif;Aycan ikilisinin Yanında Bugünden itibaren Evrimi ekliyorum millet.
@vadikızı @Emre Ozansoy @MasacRE @Hachiko @12.Adam @eskici @xemrexxx @hayret bi şey
bu da tiktacıydu
Niye gözü kapalı yener ?Nisa kör mü ki ?Nisa gözü kapalı yener Aycan'ı
Evet adak adıyorum Evrim ilk ikiye girerse avatarım yarışma bitene kadar Evrim olacak.
Benim anlamadığım nokta da bu işte Nisa bu hareketiyle kendini tehlikeye atıyor ama Barış yaptığı tüm karaktersizliklere rağmen kendini tehlikeye atmayı bırak daha da güçleniyor şaka gibi gerçektenBarış’ı ben de sevmiyorum umrumda değil kendisi. Sadece Nisa’nın bu hareketiyle Barış’ın daha da güçlendiğini ve kendisini de tehlikeye attığını söyledim.
Cemal Can ve Nisa’dan bahsediyorsun sanırımŞampiyon ve Queen nasıl da yakışır zirveye.