Reyiz devreye girdi herkes haddini bilsin![]()
@Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Maskeli Fedai @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamy @xBUGRAx @Aserat @MayısKralı @Forumdash @serhatt @Özgür
Haftada 8 gün bölüm başı 4 saatten oluşan mükemmel SABAR eseri ha. Hahahahaha komikmiş doğrusu...@Sherlock beyciğim de katıldı aramıza, artık biz birer ACUNİST SABARİSTizGel sen de katıl bize, kendini mahrum bırakma bu SABAR dolu programdan
![]()
Bir delide bu işte buna inanmamızı beklemiyosun dimii
@Emre Ozansoy diskalfiye olmaz ikiside ceza alır yada yasin karşı takıma gönderebilir acun![]()
En doğrusu karşı takıma geçmesi abla.gönüllüler kurtulsun artık, rahat nefes alsın.
Çilingir gibisin mübarek.![]()
Hahahahahah kilidini açmadığım herif kalmadı iyi dedin![]()
Ekli dosyayı görüntüle 78710
Evrim devleşiyor gözümde @dreamy @xemrexxx @Maskeli Fedai @MasacRE @Emre Ozansoy
Gerçekten çok sağlam bir kaynak, ben ikna oldum Yasin'in diskalifiye olduğuna![]()
aynen öyle bu nasıl survivor dı yaa
Haftada 8 gün bölüm başı 4 saatten oluşan mükemmel SABAR eseri ha. Hahahahaha komikmiş doğrusu...![]()
Sizi kafes dövüşüne çağırıyorumEn doğrusu karşı takıma geçmesi abla.gönüllüler kurtulsun artık, rahat nefes alsın.
🤮 🤮 🤮 🤮
Senin baktığın İsveç te çekilen ilk survivor olmasın.En son ben daha küçücükken bakmıştımRobinson bizdekinin ismi. İlkez bir kız ilk 4lüye klamıştı ve kalan kız türktü. İsmide Zübeyde'ydi. Sonralarında izlemedim
![]()
Taner harika ya.
Orada Gül 🌹 gibi damla dururken O botoks suratlının neyine tav oldun?Ben daha tam izlemeden Barış'a gıcık kaptım
Her konuya geldiğimde @Emre Ozansoy ve @vadikızı 'nin hararetli şekilde başkalarına savunmasina şahit oluyorumOkadar Nagihan fanıydim 2 sene önce, @MasacRE gile bukadar savunmadım
![]()
gözlerden kalpler fışkırmış @DarkLegenD yoksa @dreamy rakipmisin Evrim konusundaEkli dosyayı görüntüle 78710
Evrim devleşiyor gözümde @dreamy @xemrexxx @Maskeli Fedai @MasacRE @Emre Ozansoy
Rakiplik durum yok, Cemal Can olmazsa Evrim'i şampiyon yapacağız.
Cemal Can değilde ileriki dönemlerde Kadırgalıya destek olabilirim. Ama @dreamy bilir Oy atmışlığım var Evrim bacımızaRakiplik durum yok, Cemal Can olmazsa Evrim'i şampiyon yapacağız.![]()
Oooooo @serhatt a santajherkesi malamat edebilrisin beni asla çünkü herkesle kasetin var ben yüzüne bakmadığım için bnm yok![]()
Survivor izlemeye mi başladınKendini kandırıyor o![]()
Bilemem,sen öyle diyorsan mümkündürKendini kandırıyor o![]()
Ne münasebetSurvivor izlemeye mi başladın![]()