Şaşırttın. Karantinada kalınca duruldun zaar.Bas bayağı değil .ss
Şaşırttın. Karantinada kalınca duruldun zaar.Bas bayağı değil .ss
Kendimi sana saklıyorum .ssŞaşırttın. Karantinada kalınca duruldun zaar.
O zaman işin zor.Kendimi sana saklıyorum .ss
Why??O zaman işin zor.
Reyiz devreye girdi herkes haddini bilsin
@Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Maskeli Fedai @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamy @xBUGRAx @Aserat @MayısKralı @Forumdash @serhatt
3T ye belli olmaz inanmayın hemenFazla bile durdu... Yolcu yolunda gerek, eğer doğruysa Acun Medya'ya sonsuz teşekkürler!
3T ye belli olmaz inanmayın hemen
Acun bu tarz şeylere izin vermez bence. Farkettiyseniz busene siteler aleni oyun skorları,eleme adayları falan paylaşamıyor. Acun sağlam biniyor tepesine çünkü.Reyiz devreye girdi herkes haddini bilsin
@Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Maskeli Fedai @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamy @xBUGRAx @Aserat @MayısKralı @Forumdash @serhatt @Özgür
Acun bu tarz şeylere izin vermez bence. Farkettiyseniz busene siteler aleni oyun skorları,eleme adayları falan paylaşamıyor. Acun sağlam biniyor tepesine çünkü.
Ama diskalifiye edildiysede ilerisi için tehdit oluşturacağı için edilmiştir.
Ben halen diğer adaya postalancağına ve 5 kere ödül ve oyunlardan men edileceğine inanıyorum.
Barışda men cezası alacaktır.
gizem kavga ayırmada da yeteneksiz çıktı sadece güzellik vermi,ş allah başka bir şeyi yok kızın boş çarFragmanı bilmem kaçıncı defa izleyişim, ama yeni fark ettim. Evrim, herkesten daha cesaretli o adada. İkisinin arasına girip ayırmaya çalışmak nedir? 😱
gizem kavga ayırmada da yeteneksiz çıktı sadece güzellik vermi,ş allah başka bir şeyi yok kızın boş çar
Evrim’in SMS’inde ciddi yükseliş bekliyorum bu hafta. İlk iki olur inşallah.nede olsa @dreamy in hatun o birşey diyeyim mi... diğerlerinin işine geliyorda o yüzden o kavga.
cemal can zaten ne işi var..o nisaya sarılmış izliyordur kavgayı
Bu programın özeti kaçta bitiyor biri söylesin, kavga varmış izlemem lazım
Evrim’in SMS’inde ciddi yükseliş bekliyorum bu hafta. İlk iki olur inşallah.