Allah razı olsun20.15 - 20.30 gibi yeni bölüm başlamış oluyor, kavga 21.30'dan sonra olur tahminen.
Allah razı olsun20.15 - 20.30 gibi yeni bölüm başlamış oluyor, kavga 21.30'dan sonra olur tahminen.
🤮 🤮 🤮 🤮 🤮Reyiz devreye girdi herkes haddini bilsin
@Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Maskeli Fedai @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamy @xBUGRAx @Aserat @MayısKralı @Forumdash @serhatt @Özgür
tam senlik bunun p.rnosu vardı izlemişsindir zaten sen🤮 🤮 🤮 🤮 🤮
Iyy sus ya sen izle benim ihtiyacım yok .sstam senlik bunun p.rnosu vardı izlemişsindir zaten sen
Bu hafta ben de ilk üçe kesin gözüyle bakıyorum. Bu kavganın etkisiyle diğer hafta ilk ikiyi zorlayacaktır, ben bile hayatımda ilk kez Survivor’a SMS attım Evrim için.Evrim'e ciddi anlamda destek vardı, sürpriz yapmasını bekliyorum ben de. Barış ile ilk ikide olabilirler, en kötü 3. olur.
Bu hafta ben de ilk üçe kesin gözüyle bakıyorum. Bu kavganın etkisiyle diğer hafta ilk ikiyi zorlayacaktır, ben bile hayatımda ilk kez Survivor’a SMS attım Evrim için.
Barış’ı sevmesem de fanlarından büyük destek var sağolun.Haftaya olası bir konseyde yine oy atacağım, ama bu sefer 2 Evrim, 2 Barış...
Barış’ı sevmesem de fanlarından büyük destek var sağolun.
Gönlümün kapıları kilitli.
hoşt seni gidi dış mihrak @vadikızı teyzemin oklasvasını alıp döverim seni
Kilit açmakta üstüme yoktur .ssGönlümün kapıları kilitli.
Çilingir gibisin mübarek.Kilit açmakta üstüme yoktur .ss
Hahahahahah kilidini açmadığım herif kalmadı iyi dedinÇilingir gibisin mübarek.
Başka bir şey desem olacakmış herhalde @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @The_Erinch @Dosi @Bully @Özgür @xemrexxx @vadikızı @DarkLegenD
@Sherlock beyciğim de katıldı aramıza, artık biz birer ACUNİST SABARİSTiz Gel sen de katıl bize, kendini mahrum bırakma bu SABAR dolu programdanBu konuda yorum yazarak yeterince kanımı donduruyorsun, bari SABARİST'likten bahsetme be adam...
Gerçekten çok sağlam bir kaynak, ben ikna oldum Yasin'in diskalifiye olduğunaReyiz devreye girdi herkes haddini bilsin
@Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Maskeli Fedai @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamy @xBUGRAx @Aserat @MayısKralı @Forumdash @serhatt @Özgür
Taner reyiz seni kafes dövüşüne çağırıyorGerçekten çok sağlam bir kaynak, ben ikna oldum Yasin'in diskalifiye olduğuna