TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yılan lafını BŞB için söyledim demiştim her anlamda biraz abartılı bir tepki oldu. :A Neyse sen sinirini üzerinden at da öyle buluşalım. :A
Şuan iyiyim canım kusura bakma bir anda sana sinirlendim halbuki çok güzel analizler yapıyordum bugün. :A üstelik desteklediğim takım kazandı ve sevmediğim iki yarışmacı yarın kavga edecek kaos da vae daha ne olsun. :Z

Valla o panaroma ve ekstraya bizim forum'u oturtsan daha iyi yorumlar. Herkes dikkatli izleyici. Onların izlediğinden bile emin değilim.

Murat Özarı Barış birisinin suratına tekme atsa "adamın suratı kötüydü şimdi Barış da burda haklı ne yapsın?" Diyecek.

Semih de kendini adaletli sanıyor ama 2016'da Damla bunu eledi diye 2018'te sürekli Damlaya saldırıyordu. Acun Murat konusunda iyi bozmuştu Semihi. Acunun yerinde olsam şunlara bir ayar çekip 3'ü hariç hepsini değiştiririm.

Melisa diyorum ama gerçekten Melisa oradaki iyi yorumculardan 4. İsim. Adaletden şaşmıyor en azından. (Gizem'in finale gidebileceğini söylemesi haricinde :A )

Acunun yapmaz öyle şey. Bu da İhsan!

206F5DB2-4EBD-4B01-8DD2-E9340464D624.jpeg

Dün gece BŞB konusundaki kaostaydım çok etiket vardı arada kaynamış olabilir mi. :F Şimdi hemen bildirimlere bakacağım. 😱
Kaos dindikten sonra etiketlemiştim :F Hangi şarkıyı dinliyorsunuz konusundaydi. Yaklaşık 22 saat önce olabilir :F

• İlginç
Reactions: Özgür
@Aserat bile Survivor kaosunu duyunca gelmiş, müthiş bir ortam. :A

Zh2XOj.jpg

Şuan iyiyim canım kusura bakma bir anda sana sinirlendim halbuki çok güzel analizler yapıyordum bugün. :A üstelik desteklediğim takım kazandı ve sevmediğim iki yarışmacı yarın kavga edecek kaos da vae daha ne olsun. :Z
Şu diziler tekrar başlasın ya ne güzel Survivor izlemiyordun. :(

Acun'un canlı yayında kavgadan bahsettiğinde hiç aklıma gelmemişti Yasin ve Barış'ın kavga edeceği..

Yasin'in çocuk gibi yaptığı hareketlerden, saçma sapan konuşmalarından, adada ortalığı "mixer" gibi karıştırmasından gına gelmişti. Onun yaptıklarını Acun'un kızı Melisa yapmaz!

Oyun esnasında ne oldu, kim ne dedi şuan belli değil ve ikisi de haksız!

Ama Barış'ta sonuçta bir insan, bir yere kadar sabrı var. Bekledi, bekledi ve patladı.

Olaydan sonra diskalifiye olacağını zannetmiyorum, ama diskalifiye olursa da gitmesi gereken asla ve asla Barış değildir!

• İlginç
Reactions: Özgür
Valla o panaroma ve ekstraya bizim forum'u oturtsan daha iyi yorumlar. Herkes dikkatli izleyici. Onların izlediğinden bile emin değilim.

Murat Özarı Barış birisinin suratına tekme atsa "adamın suratı kötüydü şimdi Barış da burda haklı ne yapsın?" Diyecek.

Semih de kendini adaletli sanıyor ama 2016'da Damla bunu eledi diye 2018'te sürekli Damlaya saldırıyordu. Acun Murat konusunda iyi bozmuştu Semihi. Acunun yerinde olsam şunlara bir ayar çekip 3'ü hariç hepsini değiştiririm.

Melisa diyorum ama gerçekten Melisa oradaki iyi yorumculardan 4. İsim. Adaletden şaşmıyor en azından. (Gizem'in finale gidebileceğini söylemesi haricinde :A )

Ekli dosyayı görüntüle 78700
Harbiden biz şöyle daha iyi yorum yaparız. :A Geçen sene Nagihan da iyiydi yorumlarda. :F

• Beğendim
Reactions: DR

Ekli dosyayı görüntüle 78700
mesude tam @Emre Ozansoy ve @vadikızı na uygun görsel :A 'Barışım yapmaz' :A

Ben 2018 senesine kadar çok dikkatli izliyordum bu programı. Ve hafızama da güvenirim. Acun bile SMS'te ilk ikide kadın olduğunu hatırlamazken ve Survivor'da bir ilk derken ben dedim bu bir ilk değil diye. 2016'da Tuğba Özay 1., Ezgi 2. Olmuştu. Ama Acunu geçtim kimse hatırlamıyor mu orada? O kadar panaroma sunanlar, yapım ekipi falan. Ne bileyim. Sonuçta işin içindeler ama bizim kadar hafızaları yok mu? :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi